Athletic Club de Montuïri 2 – Son Verí 0‏

26 mayo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

ImageProxyEncara no eren les 17h quan la gent arribava al Revolt amb moltes ganes de futbol i a poc a poc s’anava creant un ambient immillorable. A l’entrada, els membres del club repartiren aplaudidors inflables i, abans, havien penjat pancartes i decorat el camp per a aquest partit tan especial.
A la sortida dels jugadors, els montuïrers feren un passadís als campions s’arenalers, en mostra de felicitació per la gran temporada que estan realitzant. Tot seguit, el públic de la graderia formà un mosaic vermell i blanc on es podia llegir «Som de Montuïri».
El partit començava puntual i amb molts de nirvis entre l’afició montuïrera.
No havia passat ni un quart d’hora quan Andreu (12′), des de l’àrea, xutava a la seva dreta i sorprenentment marcava l’1 a 0. Va celebrar el gol damunt la paret que envolta el terreny de joc i després amb les mans formava un cor dirigit cap a la graderia
Minuts més tard, Rechach penjà una falta dins l’àrea, ho aprofitava Ortiz(18′) i posava el partit costa per avall pels montuïrers (2-0). Però encara quedaven molt de temps de partit.
Passaren els minuts i els atlètics guanyaven el primer temps amb joc i gols als de Son Verí.

Al cap de deu minuts de començar el segon temps, a la mateixa jugada, Mateu i Servera picaven doblement la pilota al pal amb una increïble mala sort.
Fou un segon temps en què els dos equips gaudiren d’ocasions, però els locals manteniren la porteria a zero gràcies a unes molts encertades intervencions del porter Salas.
Abans d’acabar el partit, el col·legiat expulsava el visitant Recio per haver-lo empès i desplaçat uns metres.
Quan l’àrbitre xiulà el final, els jugadors atlètics esclataren en una intensa celebració. Posteriorment, acabaren mantejant l’entrenador Munar. La celebració acabà al vestuari local amb crits de «t’estim Athletic».

Els més veterans de la vila afirmaven que des de feia moltes dècades enrere es Revolt no s’omplia d’una manera similar per un partit d’aquesta categoria.
De part del club volem agrair la resposta de la gent després de la crida que llançarem la mateixa setmana del partit.
Fins al 22 de maig, els campions de la tercera regional (Son Verí) no havien perdut cap partit però els atlètics romperen aquesta ratxa i foren els primers que aconseguiren mantenir la porteria sense encaixar cap gol.

Amb l’empat del F.B. Santanyi D.S. d’aquesta jornada, l’Athletic s’assegura la tercera plaça en la classificació.

El proper cap de setmana no jugam, ja que el conjunt Recreatiu Manacor ha estat eliminat de la competició.
El següent partit serà l’últim de la temporada, el dissabte 6 de juny a les 17h ens visita l’Esporles «B».