CCE SANT LLUIS.; Joan Martínez seguirà al front del bàsquet blau

22 mayo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

joan-m-es-200x200Joan Martínez Escala seguirà una any mes com a Coordinador de la Secció de Bàsquet del CCE Sant Lluís. L’acord ha estat molt ràpid fruit de la predisposició de amdues parts.

L’entrenador i coordinador de Gavà complirà així la seva segona temporada com a màxim responsable de la pedrera lluissera. De fet ja fà algunes setmanes que està fent feina per preparar la temporada 2015/2016, tancant els entrenadors i ajudants de cada equip, que pròximament seran anunciats.

Joan Martínez ha estat el responsable aquesta temporada de mes de 120 al.lots i al.lotes distribuits en 12 equips, desde els mes petits fins a la categoria júnior. S’ha caracteritzat per passar moltes hores a pista, amb entrenos especifics, entrenos de tecnificació i entrenos conjunts de les distintes categories. A mes ha impulsat la millora dels equips i entrenadors amb clínics i entrenos dirigits per entrenadors de fora de l’illa. També està treballant en l’organització del Campus de la Secció de bàsquet que tindrà lloc la darrera setmana del mes de juny.

L’entrenador català ha estat també l’encarregat de la direcció del primer equip, el Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís, que ha debutat enguany en categoria EBA. A l’espera de difinir el grup en el que quedarà encuadrat el CCE Sant Lluís i el sistema de competició, Joan Martínez conta també amb la total confiança per dirigir el segon projecte del club en categoria EBA.

 

XUS ROTGER
SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Comentarios cerrados