Atlètic Son Ximelis 1 – Athletic Club de Montuïri 5‏ ; Diumenge de doblets.

19 mayo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

ImageProxyEl matí del mateix diumenge dia 17 de maig, Bergas queia de la convocatòria per indisposició física i entrava Coll.

Al cap de pocs minuts de començar el partit Ginard des de l’àrea petita la passà l’esfèrica a Mayol (7′) i encetava la golejada montuïrera 0-1. Pocs minuts més tard Servera es quedava sol davant el porter i amb un xut ajustat a l’esquerra del porter local, la pilota acabava als fons de la xarxa 0-2. Abans d’acabar el primer temps Mayol i Mateu tengueren una ocasió per hom però no aconseguirem treure profit.
Al descans, el segon capità Mas entrava al terreny de joc, però Ortiz no es defeia de braçalet.
A la segona part el col·legiat Garcia Bonet xiulava un penal provocat per Mas. Maldament Miralles Martorell endevinava la direcció del penal, el palmesà Zarco marcà l’únic gol local.
Als 70 min. de partit Ginard tirava la pilota entre el porter i el pal dret del jugador i el tercer gol atlètic 1-3 pujava al marcador. Seguidament Mayol rebentava la pilota dins l’àrea petita i s’adjudicà el seu primer doblet personal com atlètic. Minuts més tard Ginard tancava el marcador amb el cinquè gol atlètic 1-5.
Abans del final del partit Arbona i Coll jugaren alguns minuts a Son Ximelis.
Aquesta va ser la segona victòria de la temporada dins el camp de futbol de Son Roca.
Alguns jugadors desconvocats i directius montuïrers, es refugiaren davall un para-sol per combatre el baté de sol que queia al barri palmesà.
Després dels resultats de jornada 35 i juntament amb aquesta victòria, actualment l’Athletic ocupa el 3r lloc a la classificació.

Alineació: Miralles Martorell, Candela, Aloy, Cerdà Cifre, Ortiz (c), Andreu, Ginard, Mayol, Mateu , Servera i Nicolau.

Suplents: Arbona, Mas, Mesquida, Solier i Coll.
 Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana
Delegat: Llorenç Miralles
Targetes grogues: Cerdà Cifre (60′), Candela (89′)
Àrbitre: Garcia Bonet
Canvis: Mas per Nicolau (45′), Solier per Nicolau (59′), Mesquida per Servera (78′), Arbona per Ginard (84′), Coll per Mayol (85′).