Toni M. Vanrell i Joan Candel pugen al podi del Campionat de Muntanya de les Illes Balears

6 mayo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

popToni M. Vanrell i Joan Candel, Joan Candel i Toni M. Vanrell. Sense dubte, dos atletes que representen a la perfecció uns dels valors més destacats del Club Ciclista Lloret de Vistalegre: la passió per la seva disciplina esportiva, la muntanya. Finishers de la Ultra Trail Serra de Tramuntana, Gran Trail Aneto-Posets, Ultra Trail Serra de Tramuntana
 Candel i Vanrell varen aconseguir finalment una merescuda recompensa en forma de resultats amb la tercera posició en categoria parella al Campionat de Muntanya de les Illes Balears disputat ahir diumenge a Sóller.

Els atletes de Campanet i Lloret de Vistalegre varen creuar la lĂ­nia d’arribada amb un registre de 2:28:03 en un sempre exigent recorregut marcat pel Puig de l’Ofre i en aquesta ocasiĂł les elevades temperatures. El patiment a la cita autonĂČmica va ser mĂ xim. Joan Candel, castigat muscularment per la Ultra Trail, i Toni M. Vanrell, recuperat recentment d’una malaltia, varen defensar la tercera posiciĂł al lĂ­mit fins els darrers quilĂČmetres davant l’empenta de les parelles rivals. Finalment, el somni del podi va fer-se realitat.

Foto: Caty Pons.
www.cclloret.com

Comentarios cerrados