LA CANDIDATA DEL PP A PALMA PROMET POSAR HERBA SINTÈTICA A TOTS ELS CAMPS

5 mayo 2015 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

00100_0001005195_2_unnamedLa FFIB, com en eleccions anteriors, reb els candidats perquĂš expliquin els seus programes esportius als clubs. Margalida DurĂĄn va ser la primera.

La cap de llista a l’Ajuntament de Palma per part del PP, Marga DurĂĄn, va comparĂšixer a la Sala d’Actes de la FederaciĂł acompanyada per Fernando Gilet, actual regidor d’Esports de Palma, i DamiĂ  Vich, va mantenir un diĂ leg animat amb els representants dels clubs que acudiren a la cita.
Tant Marga DurĂĄn com el seu equip de candidatura se varen mostrar molt d’acord amb les reivindicacions dels clubs que tenen equips de Futbol Base, sobretot en tota la polĂšmica de la llei d’emprenedors que posa en perill la seva subsistĂšncia. Se varen mostrar d’acord en la reforma de la llei, tal com ha demanat el Parlament Balear recentment.
DurĂĄn va dir que, si el PP tornava a dirigir l’ajuntament de Palma, una de les prioritats seria la instal·laciĂł d’herba sintĂštica als camps que encara no en tenen, com el Independiente. TambĂ© se mostraren disposats a reformar els camps que necessitin millores.
FFIB

Comentarios cerrados