Athletic Club de Montuïri 1 – Olímpic Felanitx 1

27 abril 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

CapturaEl partit començava deu minuts més text de les 17h al Revolt de Montuïri.

La primera part fou dominada pels atlètics que provocaren perill a la porteria visitant.

En el segon temps és on hi hagué els gols. Als 69 min. de joc, Ginard aprofitava un córner de llençat per Servera, des de l’àrea petita aprop del primer pal, marcava el primer gol de partit i avançava als locals 1-0.

Quan no faltava molt per acabar el temps reglamentari, Salas parava una pilota alta evitant l’empat i desviava la pilota a córner.

Semblava que els 3 punts quedarien a Montuïri, però en el llarg temps afegit Mañas empatava el partit. No gaire més tard l’àrbitre xiulava tres cops i finalitzava el partit.

El mateix dissabte vespre tota la plantilla de l’Athletic Club de Montuïri juntament amb els seus aficionats i seguidors, celebraren el seu 1r aniversari de vida a Ses Escoles de Montuïri amb una nombrosa i reeixida verbena.

Una vegada acabada la jornada 32 l’Athletic baixa una posició i es situa el cinquè classificat. També a aquesta jornada el líder Son Verí s’ha proclamat campió de la tercera regional mallorquina, des del club volem donar-los l’enhorabona per aquesta excel·lent temporada que estan disputant.

Alineació: Salas, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach(c), Aloy, Mayol, Ginard, Servera, Mas i Nicolau.

Suplents: Miralles Martorell, Solier, Coronado, Bergas i Mateu.

Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.

Delegat: Joan Mayol

Targetes grogues: Mayol (61′),  Mas (81’) i Ginard (89’).

Àrbitre: Santandreu Martín.

Canvis: Solier per Nicolau (54’), Mateu per Aloy (54’), Coronado per Ginard (78’), Bergas per Servera (80’).