La 39a Volta Internacional a Mallorca amb Moto preveu reunir en aquesta edició a més de 4.500 motoristes‏

22 abril 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

presentacio volta a mallorca en motoEls participants partiran de Palma i recorreran 310 quilòmetres per diversos municipis de Mallorca

 

Palma, 22 d’abril de 2015.- El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha presentat avui la 39a Volta Internacional a Mallorca amb Moto, prova que tindrà lloc diumenge que ve dia 26 i en la qual els participants recorreran nombrosos municipis de Mallorca en un itinerari de 310 quilòmetres amb sortida a Palma. L’organització espera reunir a més de 4.500 motoristes.

A la presentació hi han assistit el president de la Federació Balear de Motociclisme, Pedro Mas; el president de la ½ Milla Sport Club, empresa organitzadora de la prova, Pep Quetglas; el gerent del Palma Arena, Andreu Vilallonga; el director de Relacions Externes d’El Corte Inglés, Antonio Sánchez, i el pilot mallorquí de Fórmula 2, Luis Salom.

 

Fernando Gilet ha subratllat que “aquesta prova ja està marcada dins el calendari de tots els motoristes, alguns dels quals vénen a Mallorca a gaudir d’aquesta prova i, al mateix temps, conèixer Mallorca”.

 

Pep Quetglas ha destacat, per la seva banda, que “en aquesta edició esperam la participació de prop de 4.500 motoristes que provenen tant de l’illa com de la península i l’estranger. És una prova en la qual poden participar tot tipus de cilindrades, en un recorregut de més de 300 quilòmetres per diversos municipis de Mallorca”.

 

La prova s’iniciarà amb la sortida a les 10.30 hores davant El Corte Inglés situat a l’avinguda d’Alexandre Rosselló i des d’allà els motoristes recorreran diferents carrers de Palma fins a enllaçar amb l’autopista cap a Andratx. Des d’aquest municipi, la prova transcorrerà per Estellencs, Banyalbufar, Valldemossa, Deià, Sóller, Lluc, Pollença, Port de Pollença, Alcúdia, Can Picafort, Artà, Capdepera, Son Servera, Manacor, Felanitx, Campos i Llucmajor, i finalitzarà el recorregut al circuit de Mallorca.

 

L’organització ha previst la realització de controls de pas a Valldemossa, embassament del Gorg Blau, carretera d’Alcúdia a Artà, Capdepera –on s’oferirà una xocolatada els participants–, Manacor i circuit de Mallorca.

 

Peu de foto: Fernando Gilet, Pep Quetglas, Pedro Mas, Andreu Vilallonga, Toni Sánchez i Luis Salom, al costat de motoristes participants, durant la presentació de la prova.

 

 

 

La “39 Volta Internacional a Mallorca amb Moto”,  prevé reunir en esta edición a más de 4.500 motoristas

 

 

Los participantes partirán de Palma y recorrerán 310 kilómetros por diversos municipios de Mallorca

 

 

Palma, 22 de abril de 2015.- El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet, ha presentado hoy la “39ª Volta Internacional a Mallorca amb moto”, prueba que se celebrará el próximo domingo día 26 y en la que los participantes recorrerán numerosos municipios de Mallorca en un recorrido de 310 kilómetros con salida en Palma. La organización espera reunir a más de 4.500 moteros.

 

A la presentación han asistido el presidente de la Federación Balear de Motociclismo, Pedro Mas; el presidente de la ½ Milla Sport Club, empresa organizadora de la prueba, Pep Quetglas; el gerente del Palma Arena, Andreu Villalonga, el director de Relaciones Externas de El Corte Inglés, Antonio Sánchez y el piloto mallorquín de Fórmula 2, Luis Salom.

 

Fernando Gilet ha subrayado que “esta prueba  ya está marcada dentro del calendario de todos los motoristas, algunos de los cuales vienen a Mallorca a disfrutar esta prueba  y, al mismo tiempo, conocer Mallorca”.

 

Pepe Quetglas destacó, por su parte, que “en esta edición esperamos la participación de cerca de 4.500 motoristas que provienen tanto de la isla como de  la península y el extranjero. Es una prueba en la que pueden participar  todo tipo de cilindradas en un recorrido de más de 300 kilómetros por diversos municipios de Mallorca”.

 

La prueba se iniciará  con la salida a las 10:30 horas, frente al Corte Inglés situado en la Avenida Alexandre Rosselló y desde allí, los motoristas recorrerán diferentes calles de Palma hasta enlazar con la autopista hacia Andratx. Desde este municipio, la prueba transcurrirá por Estellencs, Banyalbufar, Valldemossa, Deià, Sóller, Lluc, Pollença, Puerto Pollença, Alcúdia, Can Picafort, Artà, Capdepera, Son Servera, Manacor, Felanitx, Campos, Llucmajor, finalizando el recorrido en el circuito de Mallorca.

 

La organización ha previsto la realización de controles de paso en Valldemossa, embalse del Gorg Blau, carretera de Alcúdia a Artà, Capdepera, donde se ofrecerán una xocolatada los participantes, Manacor y circuito de Mallorca.

 

Pie de foto: Fernando Gilet, Pep Quetglas, Pedro Mas, Andreu Villalonga, Toni Sánchez y Luis Salom, junto a moteros participantes, durante la presentación de la prueba.

 

 

Comentarios cerrados