EL CVS FET A SÓLLER ES PROCLAMA CAMPIÓ DE BALEARS INFANTIL FEMENÍ

21 abril 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
ImageProxyEl nostre poble i en concret el pavelló de Son Angelats varen ser l’escenari del Campionat de Balears Infantil Femení de Voleibol amb la presència del nostrae equip, el CVS Fet a Sóller com a Campió de Mallorca, el Manacor, com a sub-campió de Mallorca, el CV Eivissa com a campió d’Eivissa i el EE Ciutadella com a campió de Menorca.

El torneig tenia les seves primeres jornades programades per dissabte dematí i va començar  amb el partit de CV Manacor  i CV Eivissa, que va acabar amb clara victòria de l’equip manacorí per un clar 3-0, demostrant la seva superioritat davant el conjunt pitius. El segon partit el protagonitzaven el nostre equip del CVS Fet a Sóller i el conjunt menorquí de EE. Ciutadella, que va acabar amb la victòria del campió mallorquí per un clar 3-0 en un partit en que les nostres dominaren amb claredat davant un inesperat conjunt menorquí que poques coses va poder fer, tot i mostrar bones maneres. En la jornada de dissabte capvespre les Solleriques i les Eivissenques jugaren el primer partit que també acabà amb clara victòria sollerica per 3-0, amb superioritat de les de La Vall i el partit no va tenir gaire història. El següent partit entre Manacor i Ciutadella va acabar també per 3-0 per las manacorines que varen ser millor equip tant tàctic com tècnic.

En la jornada de diumenge dematí  es jugava a les 10 h el partit pel tercer i quart lloc entre el EE. Ciutadella i el CV Eivissa, en un partit disputat en que les menorquines guanyaren per 3-1 i quedaren com a terceres de Balears.
I ja nomes faltava la gran final entre el dos millors equips mallorquins que prometia un gran espectacle per la qualitat de les seves plantilles i entre el dos equips havia 8 jugadores que féren Campiones d’Espanya de seleccions autonòmiques. Però a l’hora de la veritat va ser una clara victòria de les nostres nines que s’imposaren per un clar 3-0, imposant el seu joc de conjunt damunt la pista i no deixaren respirar a les manacorines que a pesar d’intentar-ho tot no podien amb les solleriques que d’aquesta manera es varen proclamar de forma clara Campiones de Balears, i això els dóna dret a participar al Campionat d’Espanya a Cangas d’Onis del 20 al 25 maig.
456 ImageProxy.jpg111 ImageProxy.jpg565 ImageProxy.jpg569 ImageProxy.jpg2222 ImageProxy.jpg8999

 

Comentarios cerrados