Tres homes i un destĂ­: Toni M. Vanrell, Joan Candel i Miquel J. Alemany a la Trail Mallorca 2015

16 abril 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ultra-mallorcaToni M. Vanrell, Joan Candel i el nouvingut Miquel J. Alemany afronten aquest dissabte a partir de les 8:00 del matĂ­ un dels reptes de la temporada, la Trail Mallorca 2015. La cita mĂ©s important de la ultra-ressistĂšncia de muntanya a l’illa de Mallorca presenta un recorregut 67K i mĂ©s de 2.500 metres de desnivell positiu, entre els municipis de Valldemossa i Pollença.

La secciĂł de muntanya del Club Ciclista Lloret de Vistalegre arriba a la competiciĂł carregada d’optimisme i disposats a emportar-se la insigne de finishers. La preparaciĂł durant els darrers mesos i els recents resultats sĂłn la mostra mĂ©s evident del seu bon estat de cara a aquesta nova ediciĂł de la Trail Mallorca, que supera els 1.200 inscrits a l’esmentada distĂ ncia.

Comentarios cerrados