ELS CINTURONS NEGRES D’AHIR I D’AVUI, AL FÍSICS

16 abril 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

unnamed31Aquests passats dies les instal·lacions del FÍSICS CIUTADELLA han estat escenari d’un retrobament molt especial. Els actuals cinturons negres del club, i alguns arribats dels nostres companys de Ferreries, s’han trobat junt amb altres de més veterans, per a començar una tanda d’entrenaments que es duran a terme cada dijous al gimnàs. En aquesta primera trobada, sempre de la mà del nostre 7è Dan Pere Calafat, es va fer un repàs bàsic del kàrate, tocant-ne tots els aspectes. Una primera presa de contacte d’uns 15 karateques que es trobaran setmanalment, junt amb altres que s’hi vagin afegint, per a dur a terme unes sessions de nivell i qualitat, entre els millors.
Record, cada dijous a les 21 hores al FÍSICS.

Comentarios cerrados