Prèvia Atlètic Balears – Reus Deportiu

10 abril 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

33-atb-reus-640x360Quin partidàs que s’espera aquest diumenge a Son Malferit! S’apropen els moments decisius de la lliga i els partits es comencen a veure com a finals. Aquest és el cas de l’Atlètic Balears – Reus Deportiu. Serà a les 12h i serà xiulat pel col·legiat gallec Alejandro Muñiz Ruiz.

Aquesta jornada 33 es tornarà a viure un d’aquells partits que enfronten un equip de la part de dalt i un de la part baixa, on ambdós s’hi juguen molt. El Reus, 5è classificat amb 51 punts, és a dos punts de l’Hèrcules, equip que marca el play-off d’ascens a Segona divisió. Per la seva part, l’Atlètic Balears és el 14è classificat amb 39 punts, amb tan sols un punt més que el Cornellà, equip en zona de play-off de permanència.

El Reus és un equip que no duu gaire gols a favor, però que rendibilitza els seus resultats al màxim. 34 gols a favor i 27 en contra. El conjunt de Natxo González destaca sobretot pel seu joc col·lectiu. Sense grans estrelles en la plantilla, fan del joc en equip la seva millor arma. Ho demostra el fet que Marc Sellarès, pitxitxi de l’equip, tan sols porta 6 gols, indicador que són molts els jugadors que participen del joc ofensiu reusenc. Si hem de destacar algún jugador de l’equip roig-i-negre aquest és, sens dubte, Xisco Hernández. L’exbalearico es trobarà amb els seus antics companys, en el que segur serà un partit emotiu per ell.

Si el Reus viatja amb tot, sense lesionats ni sancionats, el conjunt de Gustavo Siviero no podrà comptar amb els sancionats Bernat Alomar, amb acumulació de targetes, i Joan Vich, que va ser expulsat amb vermella directa el passat encontre i ha estat sancionat pels propers quatre. Tampoc hi seran Tedi Surac ni Malik Fathi. Amb tot, el Balears espera obtenir la victòria. Els tres punts serian claus per a encarar el partit de Cornellà amb més moral que mai.

Força Atlètic!
www.cdatb.com

Comentarios cerrados