SOLIDARITAT EN EL CAMPUS DE PASQUA DE L’ATLÈTIC BALEARS

9 abril 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

00100_0001005174_2_balears210 infants de la barriada de La Soledat i 5 més procedents del servei de Menors del Consell de Mallorca prenen part del Campus, gràcies a la Fundació de la FFIB.

El president de la FFIB, Miquel Bestard, i la representant de l’IMAS, Teresa Martorell, varen assistir a la inauguració del Campus, que va juntar desenes de futbolistes de totes les edats a les instal·lacions de Son Malferit.

Tant Bestard com Martorell se varen dirigir als participants donant-los l’enhorabona per voler dedicar les seves vacacions escolars de Pasqua a practicar i millorar el seu esport favorit. Un esport, el futbol, que educa no només físicament sinó també mentalment, varen dir.

00100_0001005174_1_balears

La Fundació del Futbol de la FFIB, que presideix Miquel Bestard, ha fet possible que 5 nins tutelats per l’Institut Mallorquí d’Afers Socials i altres 10 de la barriada de la Soledat, s’hàgin apuntat a aquest Campus de Pasqua, que dura de dia 7 a dia 10 d’Abril.
FFIB

Comentarios cerrados