Presentació Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 2015, demà dimarts a les 21’15 hores a Felanitx‏

6 abril 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Cartell presentacióDemà dimarts dia 7 d’abril a les 21’15 hores (canvi d’horari de darrera hora malgrat el que posa en el cartell anunciador), tindrà lloc en la Casa de Cultura de Felanitx la «Presentació oficial de la Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 2015», enguany arriba a la seva setena edició una prova que es celebrarà el proper 18 d’abril en gran part pels camins de muntanya de la «Ruta de Pedra en Sec GR 221″ en la Serra de Tramuntana. Aquesta edició constarà de tres distàncies:

– Ultra, amb un recorregut de 112 kms i 4.448D+, amb partida d’Andratx i arribada a Pollença.
Trail, amb un recorregut de 66’8 kms i 2.512D+, amb partida de Valldemossa i arribada a Pollença.
– Marató, amb un recorregut de 44 kms i 1.624D+, amb partida de Sóller i meta a Pollença.
 
 En el total de les tres proves hi ha quasi 3.000 participants i se mobilitzen uns 300 voluntaris.
 
  Serà la quarta vegada que la PB Els Tamarells organitza la presentació a Felanitx, i també per quart any consecutiu l’entitat disposa d’un nombrós equip de voluntariat en el punt d’avituallament de l’embassament de Cúber. En la present edició són uns 70 socis de la penya els qui estan inscrits, tots amb el mateix somni, arribar a la meta situada a Pollença.
 
  En la presentació de demà hi és convidat l’ultrafondista mallorquí Miquel Capó, vencedor en les edicions Ultra 2010, 2011 i 2012, així com membres de l’organització que explicaran els detalls tècnics de la prova. Es projectarà la pel·lícula Ultra 2014, que segurament farà gaudir a tots els presents.
 
  Recordau el canvi d’horari, demà a les 21’15 hores. Vos hi esperam.
 
  La Junta Directiva
Miquel Capó 1 Miquel Capó 2 Miquel Capó

Comentarios cerrados