El Atlético Baleares suma un importante empate ante el Olot (2-2)

5 abril 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Captura.JPG5656L’Olot es queda a les portes del triomf però obté un punt molt important per a mantenir-se a la categoria. Robert i Coro han avançat per dos cops als locals, més atrevits i directes a la primera part, però l’Atlètic Balears, molt combatiu, ha pogut igualar el matx tot i jugar molts minuts en inferioritat numèrica. Amb 43 punts al sarró, visitarem el camp de l’Hércules sense Rojas ni Coro, que ha vist la cinquena groga.

Un punt més tranquils, malgrat que la victòria a casa es continua resistint. I no serà per bagatge ofensiu, ja que avui s’han generat fins i tot més ocasions que a Badalona, però aquest cop l’efectivitat no ha estat la mateixa. Primera part interessant dels de Rodri, movent la pilotada amb criteri i amb bones internades per les bandes. A l’altre costat, Wilfred ha hagut d’aparèixer decisivament en dos xuts enverinats d’Alomar i Thilo. Sobrepassat el primer quart d’hora s’ha començat a activat l’Olot, amb una rematada de Carlos al pal (bona jugada d’estratègia) i una posterior vaselina de Robert massa alta. El badaloní s’estrenava com a titular al Municipal i ha corroborat el seu estat de gràcia marcant el primer gol del partit. Centrada precisa de Coro al segon pal i Robert que es llança amb planxa i obre la llauna amb la testa (34′). Just abans, l’àrbitre ha expulsat el lateral visitant Juan Vich, suposadament per insultar al linier. Tot i jugar amb 10 homes, els de Siviero s’han apropat amb cert perill en la recta final del primer temps, atacs que els olotins han contingut bé defensant-se amb ordre i rigor.

Per la seva situació delicada a la classificació, estava clar que els mallorquins no donarien el braç a tòrcer ni jugant en inferioritat numèrica. En una segona part més de lluita i treball, l’Atlètic Balears ha pogut empatar el marcador amb un bon moviment de Carlos Rodríguez, que ha retallat bé Wilfred i no ha perdonat (57′). Quedava temps i arguments per buscar un altre gol. I més armes per fer mal, com les entrades d’Uri Santos i David López que han aportat dinamisme i frescor en la parcel·la ofensiva. Però ha estat Coro qui ha tornat a fer vibrar l’Estadi; Héctor serveix un córner al primer pal i el de Vilassar que l’engalta tal com ve per signar un gol de molta qualitat (74′). Semblava que el vent bufava a favor un altre cop fins que Chando ens ha aixafat la guitarra. L’ex-del Girona s’ha regirat molt bé dins l’àrea i Rojas no ha tingut més remei que fer-lo caure, acció que li ha comportat l’expulsió directa. El penal l’ha llançat Fullana, que ha enganyat Wilfred per tornar a igualar el duel (78′). D’aquí fins al final, intents de reacció d’una UEO que no ha trobat el camí del tercer tot i vorejar l’àrea rival. En calent, sap greu i és una llàstima haver deixat escapar dos punts amb un home més. En fred i en perspectiva, un punt treballat davant un rival de la part baixa i una empenta més cap a la permanència. Ara ja són 43 els punts que tenim a la butxaca, cinc per sobre de la promoció de descens que marca el Cornellà. Diumenge que ve, toca un escenari imponent, la visita al camp de l’Hércules (18h) per acabar de culminar la feina realitzada durant tot el curs.

Robert Simón, “on fire”. L’extrem badaloní, cedit pel Llagostera en el mercat d’hivern, està responent amb gols i bon rendiment a la confiança que li està donant el tècnic en els últims partits. En els darrers quatre enfrontaments, Robert ha estat capaç de marcar tres dianes, el d’avui mostrant una altra faceta, la rematada amb el cap.

Rojas i Coro, baixes al Rico Pérez. En el proper desplaçament, Rodri comptarà amb dues absències significatives. El central Jorge Rojas ha vist la vermella directa en cometre la pena màxima i Corominas haurà de complir cicle de cinc targetes. Qui sí hi serà és Germán Sánchez, que avui estava sancionat.

FITXA TÈCNICA

UE Olot: Wilfred, Calavera, Musa, Canal, Rojas, Abel (c), Carlos (Canelada, 79′), Héctor, Robert (David López, 71′), Sana, (Uri, 61′) i Coro. 

Atlètic Balears: Víctor, Juan Vich, Alomar, Mairata, Biel Guasp, Esteban (c), Tim (Cristian, 64), Thilo (De Dios, 32′), Chando (Ripoll, 85′), Fullana i Carlos Rodríguez. 

Gols: 1-0, Robert Simón (34′), 1-1, Carlos Rodríguez (57′), 2-1, Coro (74′), 2-2, Fullana (78′).

Àrbitre: Julio Fermín Leo Ollo. A l’olot, ha amonestat Calavera i Coro i ha expulsat amb vermella directa a Rojas. Al Balears, ha amonestat Alomar, Esteban, Thilo i Cuando i ha expulsat amb vermella directa Juan Vich. 

Incidències: partit corresponent a la jornada 32 del campionat de lliga del Grup 3 de Segona B amb la presència de 1.180 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans de començar el partit s’ha guardat un emotiu minut de silenci per les víctimes olotines de l’accident aeri dels Alps francesos. 

Foto: Robert, celebrant el primer gol del partit. // Martí Albesa-UE Olot

Comentarios cerrados