Son Sardina «B» 0 – Athletic Club de Montuïri 3‏ ; L’Athletic no s’atura

3 abril 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

ImageProxyA les 21h començava el partit que encetava la jornada 24, desplaçava de data setmanes enrere per la vaga. En el primer temps el atlètics atacaven constantment, però la pilita es resistia a entrar. Als 41 min. Servera penjava una falta des de la banda i el local Salas de cap encaixava un gol en pròpia porta i avançava als montuïrers 0-1. Minuts després finalitzava la primera part.

En el segon temps els locals gairebé gaudiren d’ocasions. Al començament de la segona part Mas era substituït i cedia el braçalet de capità a Solier.

Als 52 minuts de joc, Servera treia una falta dirigida a l’àrea atlètica, Ginard ho aprofita i de cap marcava el 0-2. En el 59 després d’una falta, Ginard de cap una altre vegada marcava el definitiu 0-3.

Al 75 min. Solier disparava de xilena, la pilota s’estavellava en el travesser però l’àrbitre va invalidar la jugada. Després Solier era substituit i traspassà la capitania a un orgullós Mayol.

Els tres gols del partit foren a pilota aturada.

El següent partit serà dissabte 11 d’abril a les 17h a n’es Revolt. Athletic Club de Montuïri – Consell «b».

Des de club vos desitjam que passeu unes bones festes de pasqua i un bon dia del puig.

Alineació: Salas, Candela, Mesquida, Cerdà Cifre, Aloy, Bergas, Servera, Mayol, Solier, Mas (c) i Ginard.

Suplents: Miralles Martorell, Coll, Coronado, Ramis i Arbona.

Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.

Delegat: Antoni Vidal.

Targetes: Aloy (48′).

Àrbitre: Caldentey Amengual.

Canvis: Coronado per Mas (54′), Ramis per Ginard (76′), Arbona per Solier (75′), Coll per Mesquida (88′).