INFANTIL F. B : EL CONST. TUENT SÓLLER JUGA DOS BONS PARTITS AMB DIFERENT RESULTAT

30 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
ImageProxyAquesta setmana el Construccions Tuent Sóller ha disputat dos encontres. Divendres jugarem a San Cayetano el partit aplaçat de la setmana pasada amb victòria sollerica per 0-3. Un partit poc vistos en que s’ens contagià el joc pobre del rival i on no trobarem ritme i patirem mes del que tocava. Finalment la part positiva va ser la victòria final.
Dissabte jugarem contra el Pòrtol perdent 3-0. Gran partit de les solleriques amb molt bona defensa de s’atac del Pòrtol, recepció intermitent i lo que decantà el partit pel contrari, un fluix atac solleric.
Un altra partit que ve sent tònica aquest any, amb molt bon joc de ses nines, ordre defensiu i poca contundència en atac davant equips amb mes experiencia i mes alçada.
Ara una cap de setmana sense joc degut a la Setmana Santa i despres ens vista el Vilafranca que es líder de la cateogria. Esperem donar la cara i posar-li difícil.

INFANTIL F. A : EL CVS FET A SÓLLER ES PROCLAMA CAMPIÓ DE MALLORCA A MANACOR

Posted: 29 Mar 2015 11:52 PM PDT

En el poble de Manacor es disputava dissabte el Campionat de Mallorca Infantil Femení on prenien part els quatre primers classificats de la lliga regular de primera.
En la primera semifinal disputada a les 10h jugaren el segon classificat, l’equip local de Manacor, i el tercer que era l’Artà, acabant amb clara victòria de les locals de Manacor per 3-0, tot i la lluita de les jugadores artanenques.

A les 12h jugaven la segona semifinal les nostres nines del CVS Fet a Sóller, primer classificat de lliga regular, davant La Salle Pont d’Inca, quart classificat de la lliga, que va acabar amb victòria sollerica per 3-0 amb parcials 25-15/25-22/25-13, en un partit que varen dominar les solleriques amb un joc un poc dubitatiu que no va deixar content a les nostres, sobre tot en el segon set on les jugadores de la Salle Pont d’Inca varen arribar a dominar per 15-18 en el marcador però les nostres saberen capgirar i a partir d’aquest moment passaren a dominar el joc i el marcador, apuntant-se la victòria que les enviava a la final davant l’equip local del Manacor.
A les 17h es va jugar el tercer i quart joc que va ser per l’equip d’Arta que es va imposar 3-1 a la Salle Pont d’Inca en un partit molt igualat amb bon joc per part dels dos conjunts a on varen demostrar estar a un bon nivell de joc i divertint als espectadores.
A les 19h es va jugar la final a un pavelló Bernat Costa de Manacor ple d’espectadors que omplien per complet les grades suplementaries que s’havien habilitat, amb un gran ambient que feia ganes jugar. Per una banda s’enfrontaven l’equip local del CV Manacor i per l’altre l’equip solleric del CVS Fet a Sóller, dos equips que varen acabar la lliga regular empatats però les nostres quedaren primeres per diferència de sets.
El partit va ser guanyat per claredat per les solleriques per 0-3 amb parcials de 19-25/10-25/15-25, en un partit que va començar amb molt de respecte entre el dos equips però en que les solleriques varen dur l’iniciativa agafant un avantatge de sis punts que les locals amb l’ajuda del nombrós públic intentaven reduir però les solleriques es trobaven còmodes damunt la pista i s’apuntaren aquest set. En el dos sets següents les solleriques no donaren opció a les locals i amb un bon servei dirigit que feia molt de mal a les locals i amb contundents atacs dominaren per complet el joc i s’apuntaren el partit amb mes facilitat de l’esperada davant un gran conjunt com es el Manacor. Un conjunt molt ben dirigit pel seu tècnic Jaume Febrer, amb jugadores de qualitat, que es varen veure sorpreses pel joc desenvolupat per les solleriques que va fer ses delícies del espectadors sollerics desplaçats a Manacor.
Ara nomes queda esperar el campionat de Balears que es disputarà a Sóller els propers 18-19 d’abril a Son Angelats. Vos hi esperam!!!
Enhorabona!!!

Comentarios cerrados