Ferriolense «b» 2 – Athletic Club de Montuïri 2‏ ; Costós punt dins son Ferriol.

30 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

atletic montuiriEl partit començava a les 4 p.m. al camp municipal de son Ferriol. Als 5 minuts de joc, els atlètics no aconseguiren refusar la pilota dins l’àrea i el local Parsi ho aprofitava i posava l’1 a 0. No gaire més tard el ferrioler Palma, tirava una falta col·locada i la pilota acabava dins de la porteria atlètica i posava el 2-0.

A prop del descans, exactament als 38 minuts de joc Mateu aprofitava refús del porter després d’un xut de Mas, desde l’àrea petita marcava el 2-1 i ficava als montuïrers dins el partit.

Al segon temps, devers el minut 58 el col·legiat xiulava un penal a favor dels montuïrers i Rechach el transformava en gol dedicant-lo a la grada. Als 77 minuts de partit l’àrbitre expulsava a Rechach per estirar la camiseta a un contrari.

Després els atlètics provocaren algunes ocasions de gol però el partit acabava 2-2.

Un grapat de montuirers es desplaçaren per veure el partit i formaren una grada vermella que va animar als jugadors atlètics.

El proper partit serà dimecres «sant» dia 1 d’abril. Son Sardina «B» – Athletic Club de Montuïri.
DSC_0038

Alineació: Salas, Candela, Mesquida, Ortiz, Rechach, Aloy, Servera, Mayol, Mateu,  Solier i Mas

Suplents:  Miralles Martorell, Ginard, Coronado, Bergas i Coll

Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana

Delegats: Llorenç Miralles

Targetes grogues:  Ortiz (5′), Mas (42′), Ginard (86′)

Targeta vermella: Rechach (77′)

Àrbitre:  Sastre Ribas

Canvis: Ginard per Mateu (49′)