Cronica Regional Preferente Menorca At.Ciutadella – CCE Sant Lluis‏ (0-2)

30 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

sant lluisSegona victòria consecutiva per al Regional Preferent que torna a agafar moral després d’una mala ratxa de resultats en les últimes jornades que li van impedir continuar a la part alta de la classificació i que van allunyar als blaus de la zona noble. Després de la victòria de la setmana anterior a Ses Canaletes davant el CD Migjorn i els tres punts aconseguits al Municipal de Sant Antoni, el CCE es queda a la part mitjana alta de la lliga amb un avantatge de sis punts amb el seu mes immediat perseguidor, el CD Menorca i lluitant per millorar els números de les temporades anteriors per finalitzar la competició el més alt possible.

El partit contra l’Atlètic Ciutadella de Rafa Torres va ser un partit amb poques ocasions de gol encara que els de Moyano van ser els que més a prop van estar de batre la porteria contrària. Els pupils de Torres no van fer treballar el porter Yanus fins al minut 90 amb un llançament de falta de Llonga en què el porter lluisser enviar a córner en la seva única intervenció del partit. Abans els visitants van provar fortuna en el minut 18 amb un xut Stan en el primer acostament de tots dos a meta contrària.

IMG_5307El partit transcorria al migcamp on els de Moyano no acaben de trobar la passada correcte que els plantés davant la meta de Fullana donada la tasca defensiva dels vermells que aconseguien desbaratar qualsevol possibilitat dels blaus per superar Fullana.

Per part ciutadellenca va ser Llonga el que en el minut 33 provava fortuna amb una falta frontal que marxar fora per sobre el travesser. El CCE que seguia sense gaudir d’ocasions de molt perill però controlava el partit va tenir en un servei cantonada botat per Alberto al minut 40 la primera gran ocasió de perill en què van reclamar unes clares mans d’un defensor després d’una intervenció de Fullana a la que el col·legiat no considera voluntàries.

En el segon temps tot canvi en favor dels luissers que ja en el 47 una falta botada de nou per Alberto i després de diversos rebutjos la pilota queda morta en interior de l’àrea als peus de Migue que completament sol xuta a les mans d’un col·locat Fullana.

La trobada avançava sobre una fina línia on podia decantar-se cap qualsevol dels dos costats en el moment en què alguna dels dos es mostrés més encertat que el seu rival. Ho intenta Zouhir al 67 volguent sorprendre el porter local però el seu xut acabar de nou a les mans de Fullana. Va ser el preludi a la jugada decisiva del partit.

Minut 70 de partit i el lluisser Pacheco es queda sol davant Fullana apareixent García per cometre un clar penal sobre el jugador blau i possibilitant a Isaias l’oportunitat d’avançar als seus. No falla el capità posant als de Moyano per davant en el 71 i obrint el partit a favor dels visitants.

Amb el marcador en contra els de Torres es van bolcar en atac deixant més espais al darrere que aprofitaven els nostres per sortir a la contra i intentar tancar el partit al seu favor. Va poder aconseguir-ho Pepe al 80 si hagués encertat en un xut a cama canviada que marxa a prop del pal de la meta de Fullana.

Un minut després i en una jugada pràcticament calcada, el jove lluisser en comptes de disparar a porta aconsegueix anar-se en velocitat de Febrer que no li queda una altra remei que cometre de nou un clar penal. En aquesta ocasió, el mateix Pepe, es va encarregar de llançar, enganyant al porter local i posant el 0-2 que ja seria definitiu.IMG_5306

Un nou xut de Pepe ja sobre la botzina a centre de Zouhir va ser l’última ocasió per al CCE que van veure com Llonga en el llançament d’una falta sobre el temps reglamentari inquietava per primera vegada el porter Yanus.

Els de Moyano cercaran aquest dimecres a les 20.30 h. a Las Arenas de Fornells la seva tercera victòria seguida en la trobada corresponent a la jornada 8 de la primera volta, ajornat en el seu dia per la vaga en relació a la Llei d’Emprenedors.

ATLETIC CIUTADELLA: Fullana, Escaño (Yeray 2 ‘), Mateu (Jiménez 81′), Seguí (Nin 70 ‘), García, Febrer, Juaneda, Bosch (Alzina 53′), Llonga, Barcelo i Oscar Tuduri.

CCE SANT LLUIS: Yanus, Isaias, Orfila (Olives 45 ‘), Álvaro, Zouhir, Migue Coll, Isael (Pacheco 56′), Loren, Pepe, Alberto (Carlos 82 ‘) i Stan (Manu 62′).

GOLS: 0-1 Min. 71 Isaïes (P), 0-2 Min. 81 Pepe (P)


José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Comentarios cerrados