JUVENIL LLIGA NACIONAL. PENYA ARRABAL 2 – FERRE 0.

29 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
FERRERIES

FERRERIES

Ahir l’equip juvenil A va patir una derrota per 2 a 0 en el camp de l’equip que esta més en forma en aquest moment, ja que han anat de menys a més i tenen clares opcions de lluitar per el titol.
Tot i la dificultat del rival l’equip va estar molt bé i només 2 gols en el darrer quart d’hora van decidir el partit, en que haviem estat molt bé tinguent molta feina per contrarrestar la qualitat del rival i fent molta despesa fisica, vam poder aturar la seva zona de creació amb ordre, en cap moment vam renunciar a l’atac cercant la rapidesa dels nostres davanters, peró davant vam tenir un bon equip que va ser dicicil poder superar, molt equilibrat en les seves lineas, el primer temps va ser de molta lluita en la zona mitja poguent arribar al descans amb empat, a partir del segon temps ells van apretar més i fina avançat el partit vam poder plantar cara, peró el gol en el minut 75 va ser clau, després vam anar a cercar l’empat, ells es van tancar bé amb la seva envergadura i van aprofitar els espais per fer el definitiu 2 a 0.
Ara toca pensar amb el decisiu i partit clau contra el coer Formentera per sumar 3 punts que no es poden escapar i poder presionar els equips que venen damunt nostre.
clubesportiuferreries.blogspot

Comentarios cerrados