Noticies C.V.Soller

24 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxyCAMPIONAT DE BALEARS JUVENIL MASCULI 2015 : VOLEI EN ESTAT PUR A SON ANGELATS I VICTORIA FINAL PEL CVS PERFUME’S CLUB

 

CAMPIONAT DE BALEARS JUVENIL MASCULI 2015 : VOLEI EN ESTAT PUR A SON ANGELATS I VICTORIA FINAL PEL CVS PERFUME’S CLUB

Posted: 24 Mar 2015 05:22 AM PDT

Son Angelats (SĂłller) va acollir aquest passat cap de setmana el Campionat de Balears Juvenil MasculĂ­ de voleibol 2015. Organitzat pel CVS amb el recolzament de l’Ajuntament de SĂłller i la FederaciĂł Balear de Voleibol, el Campionat va complir amb les expectatives tant en la part organitzativa com en la part esportiva.

Per l’ocasiĂł, el Club solleric va instalar una pista de taraflex, va vestir la pista amb publicitat i altres elements per donar la mĂ xima vistossitat als dos dies de competiciĂł. MĂşsica, entrevistes, fotos i una informaciĂł actualitzada gairebĂ© set a set en el facebook del CVS varen donar mes importĂ ncia a cada partit. Els protagonistes de tot això, els jugadors i tècnics dels quatre equips participants varen disfrutar i oferiren un gran espectacle al nombrĂłs pĂşblic que durant els dos dies varen passar pel pavellĂł solleric.
RESTAURANT S’AMAGAT PĂ’RTOL
CV EIVISSA
CA’N CLARET ARTĂ€
CVS PERFUME’S CLUB
El dissabte començava amb un Rest. S’Amagat Pòrtol vS. CVS Perfume’s Club que ja va donar pistes del potencial de l’equip solleric. Un equip que mescla jugadors de tercer any amb d’altres de primer i qualque cadet, amb molts partits importants en les seves cames i que durant tota la temporada s’han barallat amb els millors de la Primera Balear SĂ©nior. Per la seva banda l’equip PortolĂ  arribava amb ganes de donar la sorpresa davant el favorit. Partit preparat, analitzat… Els jugadors, tambĂ© molt joves, no es guardaren res i intentaren aturar el potencial solleric però no pogueren fer res. 3-0 pel CVS Perfume’s Club però la sensaciĂł de que la lluita de cada un dels equips no depenia d’aquell partit.
Els de Pòrtol s’havien de guanyar la possible segona plaça del Campionat, guanyant a l’altra rival a batre, el Ca’n Claret ArtĂ , en la segona jornada del Campionat, el dissabte vespre.
Els d’ArtĂ , avesats a lliurar mil batalles, tambĂ© arribaven amb les feines fetes i guanyĂ ven el primer partit amb relativa comoditat per 3-0 davant un CV Eivissa molt jove i sobretot amb menys experiència. Molts jugadors en fase encara de formaciĂł que no arribava amb mĂ©s ambiciĂł que anar millorant al llarg del Campionat i acumular experiència per seguir crĂ©ixent en els propers anys.
Segona jornada molt intensa amb un CVS Perfume’s Club vS. CV Eivissa que no va tenir massa història però que va fer disfrutar als assistents amb punts de qualitat i espectaculars. Els eivissencs milloraven sensacions i s’atreviren amb els sollerics tot i que la batalla semblava perduda.
I en el partit de les 20:00 h dels dissabte, crits i renou. Ca’n Claret ArtĂ  i Rest. S’Amagat Pòrtol donĂ ren un recital de lluita i intensitat en un duel en que gairebĂ© tots els sets es decidiren per la mĂ­nima despres de disposar els dos equips de pilota de set. El pĂşblic va gaudir de valent i amb el 3-2 final pels d’ArtĂ , aquests es jugarien la primera plaça el diumenge davant els de SĂłller i els Portolans, la tercera davant el CV Eivissa.
I arribĂ  el diumenge i Son Angelats despertĂ  amb pluja a defora, però amb sol i calor a dins el pavellĂł, tot a punt per arrancar l’espectacle i molt, molt de pĂşblic amb ganes de volei i espectacle…
CV Eivissa i Rest. S’Amagat Pòrtol arrancaren a les 10:00 h un partit que es suposava igualat però que va resultar ser una nova batalla com la que els de Pòrtol havien lliurat el vespre anterior. Sense gairebĂ© descansar, s’hi tornĂ ren a posar i entre Eivissencs i Portolans, fĂ©ren gran el volei, el Campionat i donĂ ren sentit a les hores i hores que es passen els equips fent feina i preparant cites com aquesta. 3-2 final per els de Pòrtol despres d’un partidas en que els Eivissencs mostraren una gran evoluciĂł respecte al seu primer partit del dia anterior. Objectiu complert, tot i que evidentment la victòria sempre es desitjada i es l’objectiu final. D’aquesta manera, el Rest. S’Amagat Pòrtol acabava tercer de Balears i el CV Eivissa quart.
 I gairebĂ© amb una hora de retard, a les 12:45 h, començava la desitjada final del Campionat de Balears entre el Ca’n Claret ArtĂ  i el CVS Perfume’s Club. Dos equips amb una rivalitat esportiva ja clĂ ssica perque des de que els seus jugadors començaren a jugar a volei fa uns 6 anys s’han trobat moltes vegades en finals i partits importants. I el partit no va decebre a ningĂş. Els sollerics partien com a favorits perque els d’ArtĂ  arribaven amb baixes importants en el seu sextet titular, però durant els tres sets que va durar el match, demostraren que la sang que corr per les seves venes es diferent. Lluitaren, lluitaren, lluitaren i no deixaren de lluitar. Des de el primer punt fins el darrer. Amb orgull, qualitat i esportivitat mĂ xima en un partit preciĂłs però gens fĂ cil de jugar. Per la seva banda els sollerics amb molt potencial fĂ­sic, es trobaren còmodes des de el pirmer moment i tot i que la recepciĂł no acabĂ  de funcionar, l’atac i la defensa varen ser d’un nivell molt alt i prĂ cticament en cap moment donaren opciĂł als artanencs.
La final acabava amb un espectacular remat per centre de Pau Borràs que resumia la trajectòria dels sollerics en el Campionat.
Despres arribaren les celebracions i l’entrega de trofeus als equips participants per acabar amb un gran Campionat de Balears que deixĂ  bon gust de boca a tots els participants i espectadors.
Enhorabona a tots i fins l’any que ve!!.. Visca el volei Balear!!…

EL SÉNIOR FEMENÍ RECULL EL FRUIT A LA FEINA FETA DURANT ELS DARRERS ANYS

Posted: 24 Mar 2015 04:27 AM PDT

Si qualqĂş ho haguĂ©s dit fa uns anys l’haguessin tractat de loco. Si qualqĂş ho haguĂ©s insinuat aquesta mateixa temporada, haguĂ©s sonat a broma. Les SĂ©nior del CVS han aconseguit el tĂ­tol de la Primera Balear femenina amb 17 victòries i nomes 3 derrotes i sobretot, amb nomĂ©s 12 parcials perduts dels 67 disputats.

Durant tota la temporada, els integrants del Club, els membres de l’equip, ho han disfrutat. NingĂş sap ben bĂ© quina es la clau d’aquest resultat però tothom coincideix en que s’ha fet molta feina des de fa temps. Si el SĂ©nior va començar fa 6 anys sense mes ambiciĂł que gaudir jugant a volei, ben aviat es varen marcar objectius ambiciosos i amb l’ascens a Primera i sobretot amb l’arribada de David PĂ©rez la temporada passada, es va donar un bot qualitatiu en la feina del grup. Es va canviar la mentalitat d’un grup que va interioritzar una manera d’estar dins la pista, una manera de fer feina i de veure el volei. I aquest procès que no va ser fĂ cil i que es va fer en temps rĂ©cord, l’any passat ja va donar fruits amb la consequciĂł del Subcampionat Balear i una bona participaciĂł a la Fase d’Ascens de Saragossa.
Però sense cap dubte, l’equip, de la mĂ  d’Alfons Ramon i Pep Campillo, enguany ha trobat les condicions ideals per explotar  tota la feina feta, tot l’aprenentatge acumulat. Les 5 SĂ©niors de l’equip, acompanyades per juvenils amb qualitat i anys d’experiència, coincideixen en definir la temporada com a una sorpresa amb la que han disfrutat molt. Un premi a un esforç gran despres de veurer-se en pretemporada gairebĂ© sense equip ni entrenador. Un premi a la il-lusiĂł i la constĂ ncia, a la feina de Club, a les ganes que hi posa tothom.
Ara toca gaudir de tot això però segur que ben aviat se cercaran nous reptes i motivacions.. AixĂ­ feim feina a nes CVS, aixĂ­ funciona aquest grup de la mĂ  d’Alfons Ramon. Enhorabona Campiones!!!..Enhorabona CVS!!.. a disfrutarho!!!

SENIOR F. : APOTEĂ’SI FINAL DEL CVS SĂ“LLER TOURS A SON ANGELATS!!!

Posted: 24 Mar 2015 04:26 AM PDT

CVS SĂ“LLER TOURS 3 – 1  CV CIUTADELLA amb parcials (25-15/25-17/24-26/25-23)

El nostre equip del CVS SĂłller Tours, va aconseguir una nova victòria per 3-1 que va servir per poder celebrar amb l’aficiĂł el primer tĂ­tol de lliga de Primera Balear Femenina, en un partit que va tenir mes emocions que joc, ja que es va veure un equip solleric amb ansietat de fer un bon partit davant la seva aficiĂł i la veritat que el partit va començar molt be per les nostres amb el seu joc habitual de lluita defensiva i varietat de  recursos atacants, que varen fer que les nostres s’apuntessin aquest primer set.

El segon començà igualat amb el dos conjunts lluitant per el domini del marcador però a mida que avançava el set les nostres s’anaven imposant i aconseguiren guanyar aquest segon set. En el tercer es va baixar el ritme de joc, amb mes errades de les habituals. Tot això, afegit al bon joc de les joves jugadores de Ciutadella que demostraren estar en un bon nivell, feren que les visitant guanyaren aquest set amb tota justícia.
El quart va ser emocionant ja que les visitants amb la victòria del tercer set incrementaren la seva confiança i posaven les coses difícils a les campiones, unes solleriques un poc insegures amb elles mateixes, però al final s’apuntaren aquet set per un ajustat 25-23. I després va arribar la gran celebració d’aquest merescut títol amb l’afició que en gran nombre va assistir al pavelló de Son Angelats.
ENHORABONA CAMPIONES!!!!

Comentarios cerrados