El Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís tomba al líder (51-48)

23 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxyEl Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís ha fet història avui a Ses Canaletes, una vegada més. I ho ha fet devant el líder invicte, UCAM Murcia, 51-48, amb un Poliesportiu plè a vessar.

Ha estat la victòria de la fè, de la constància i del treball ben fet. Però per damunt de tot la victòria d’un equip unit, que ha cregut desde el minut un del partit fins l’explosió final després de la victòria. Ni en el pitjor dels moments del partit els lluissers han baixat els braços i han trobat l’alè de l’afició que els ha empès cap a l’objectiu final. La victòria final es el just premi al grandíssim treball de tot l’equip.

I es que els homes de Joan Martínez Escala han donat avui una clase magistral de defensa. El primer quart ha marcat com seria el partit. Un equip que ha sortit a mossegar sobre la pista, a no donar una pilota per perduda. El partit s’ha mogut en els guarismes que interesàven als locals. Tantejos baixos fruit d’una gran defensa que ha reduit molt el percentatge de tir dels murcians. Després del 2-5 inicial, un parcial de 14-0 per els blaus donàven un coixí de 11 punts en atac per un Pitu Jiménez que ha mostrat els seus galons, impedint als murcians anular-lo. 16-5 per acabar el primer acte.

En el segon període el UCAM Murcia a pujat el seu nivell defensiu, i s’ha mostrat més encertat en atac, amb un bon Fernández en atac, que amb 8 punts ha apretat el marcador fins a igualar-lo a 25. Però un tripe de Dani García i de nou Pitu Jiménez, portàven al Menorca Talaiòtica CCE Sant Lluís al descans amb 5 punts d’aventatge, 30-25.

Pitu Jiménez, amb 13 punts i 18 de valoració, ha estat el MVP del partit. L’ha seguit de ben aprop Sergio Muñoz amb 16 de valoració.

En el tercer quart els lluissers han manejat una renda que oscilava entre els 5 i 8 punts, amb uns baixos percentatges d’ambdós equips, fruit d’unes grans defenses. Quedàven 10 minuts per finalitzar el partit i el marcador 42-35 El Menorca Talaiòtica estirava el marcador fins els 12 punts, 47-35, màxima renda blava. A partir d’aqui semblava que es fonia l’atac blau, que provocava un parcial de 0-13, fruit dels tirs lliures i l’encert exterior,  per els visitants que els posaven per devant en el marcador 47-48. Pitu Jiménez rompia 6.30 minuts de sequera en el marcador amb un tir lliure i partit igualat a 48. I va arribar el “moment Dani Garcia”. A 7 segons per el final es trèia de la mà un triple que posava el 51-48, i la bojeria a la grada. Temps mort per els visitants per estructurar un atac pensat per anar a cercar el triple i la prorroga. Però Dani García fèia falta. Dos tirs lliures per Gómez i els dos fallats, el posterior rebot ofensiu acabaria amb un intent triple a la desesperada que no entraria. Festa grossa de l’equip i a la repleta graderia. El Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís tombava al líder de forma justa.

Fitxa tècnica

Rafa Barbosa ha aportat 8 rebotsRafa Barbosa ha aportat 8 rebots

Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís 51 (16-14-12-9): Josuah Teixidor, Pitu Jiménez 13, Mateo Pons, Cristian Balibrea 4, Dani García 9, Cice Mercadal, Carlos Gómez, Isma Seguí 5, Miki Ortiz 5, Xavi Payeras, Rafa Barbosa 4, Sergio Muñoz 11.

UCAM Murcia 48 (5-20-10-13): Sánchez 3, Rubio 5, Llorente 5, López, Alcaraz 9, 10, Jose Francisco, Fernández 12, Calvo, Sánchez P., Picó 4.

Àrbitres

Soto M. i Hernández D.

Incidències

Gran aspecte el que presentava la graderia de Ses CanaletesGran aspecte el que presentava la graderia de Ses Canaletes

Partit disputat al Poliesportiu Municipal Ses Canaletes, gairabé plè de gom a gom. L’afició s’ho ha passat d’allò més bé i ha despedit a l’equip amb una gran ovació. El partit ha estat presidit desde el Palco per el Sr. Conseller d’esports Juanjo Pons, el Batle de Sant Lluís Cristóbal Coll, la Regidor d’esports Carmen Reynés i el President del CCE Sant Lluís Rosendo Pons.

 

Comentarios cerrados