Athletic Club de Montuïri 1 – Unión Latina 1‏

23 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

atletic montuiriEl partit començava a les 16h un horabaixa de primavera. Munar confiava amb el porter Miralles Martorell, donant una oportunitat per demostrar les seves habilitats.
Al començament del partit la defensa local no treia la pilota correctament i l’aprofitava el visitant Rodriguez (7′) i posava el 0-1. Després del gol els atlètics tengueren vàries ocasions de gol, fins i tot l’àrbitre anul·lava un gol a Ginard per fora de joc. Pocs minuts més tard Solier assistia a Ginard i empatava el partit 1-1.

A la segona part els montuïrers Solier, Mesquida, Ortiz entre d’altres, tengueren oportunitat de marcar gol però el marcador no es va moure.

Els directius a l’entrada del Revolt vengueren dessuadores amb l’escut atlètic i la frase «Som de Montuïri» i quadrava que tots els jugadors locals que disputaren el partit son de la vila. Si ho desitjau, podeu reservar les dessuadores a atmontuiri@gmail.com o a qualsevol membre del club.

El proper partit serà diumenge 29 de març a les 16h al camp del segon classificat, partit clau de la temporada. Ferriolense «B» – Athletic Club de Montuïri.

Alineació: Miralles Martorell, Candela, Bergas, Cerdà Cifre, Rechach, Andreu, Servera, Mayol, Mateu,  Solier i Ginard.
Suplents:  Salas, Mesquida, Ortiz, Coronado i Aloy.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Antoni Vidal i Joan Mayol.
Targetes:  Cerdà Cifre (39′), Andreu (60′), Solier (80′), Aloy (84′).
Àrbitre:  Martinez Fernandez.
Canvis: Ortiz per Bergas (55′), Mesquida per Ginard (60′), Aloy per Andreu (67′).