Noticies del CD.Manacor

20 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

IMG_2251l’ÀLBUM DE CROMOS de totes les plantilles del CD MANACOR a la venda… A partir del divendres 27 de Març!!!!!! Reserva el teu exemplar!!!!

Ens arriba l’agradable notĂ­cia des de la revista «MANACOR COMARCAL» que a partir del divendres 27 de març ja es trobarĂ  a la venda l’Àlbum de cromos del CD MANACOR, on hi podrĂ n veure a tots els equips i, tambĂ© a partir de l’ediciĂł de la setmana que ve de «Manacor Comarcal» començaran a sortir els cromos de tots els jugadors del club, tecnics, delegats… quasi 500 cromos!!

A les oficines del club hi haurĂ  l’Àlbum a la venda, al preu de 4 euros, aixĂ­ com a les llibreries de Manacor: Ses Rambles, Xaloc, Leo, Bakunin, estanc d’Es Tren, i a la llibreria Alcover de Porto Cristo; i, aixi com tambĂ© en el cas de fer la reserva, a qualsevol punt de venda de «Manacor Comarcal» de Manacor i comarca.

Comentarios cerrados