LES CADETS DEL CVS «CONSTRUCCIONS MIQUEL MORELL» Segueixen SUMANT VICTÒRIES, CV BUNYOLA «A» 1-CV SOLLER 3

18 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

CapturaUn altre partit complicat ben resolt per les nostres cadets en el camp del veí Bunyola,partit de tornava a deixar de manifest que en aquesta lliga cal competir tots i cadascun dels partits,podent guanyar qualsevol així com també es pot perdre amb qualsevol.
El partit tenia com a nota negativa l’absència per lesió de Marga Bauza i Sofia Zamrik,i de la fenomenal col·locadora Aina Socias que es va desplaçar a Eivissa amb les sèniors,el cual feia presagiar un desplaçament complicat,però bé,sent aquesta circumstància irreversible,a per feina.
Primer set totalment al estil de l’equip,indecís,poc precís,poca contundència ….. en fi, sense discussions totalment per a les locals amb tot mereixement,25-18.
El segon ja va ser de més grat per al seu entrenador,molt de control de pilota,bona recepció,encara que una mica fluix en atac,però les accions en bloqueig varen ser claus per solucionar el set còmodament i deixant en un 21-25 a favor de les nostres.
Un tercer ja bastant bo,amb moltíssim control de pilota i,ara ja si,atac contundent sobretot de les seves ales, finiquitant el parcial ràpidament amb un mes que contundent 25-13,aplanant el camí cap el cuart que també van saber controlar deixant l’electronic en 19-25,apuntant-se així els 2 punts en joc i desfent l’empat en la segona posició de la taula.
Proper partit a Son Angelats contra un enganyós CV Petra,que dóna més guerra que la que sembla,sort ia seguir així.