Curs de Krav Magà al FÍSICS CIUTADELLA

18 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

798Aquest passat cap de setmana les dependències del gimnàs FÍSICS CIUTADELLA van acollir un interessant curs de Krav Magà, amb l’assistència de 10 persones que varen rebre de mà del monitor titulat del club, José Rodriguez Calero, unes lliçons ben interessants. Durant tres hores del dissabte a capvespre, Rodríguez Calero va celebrar amb els participants unes molt pràctiques tècniques de Krav Magà.
Aquesta disciplina de defensa personal creada per l’exercit israelí i que mescla tècniques de diferents arts marcials i esports de contacte, “és realment molt pràctica i efectiva, inclòs davant atacs d’armes blanques o de foc”, comenten des del FÍSICS. I és per açò que els participants d’aquest seminari varen quedar fascinats en les lliçons rebudes i molt interessats en la continuïtat  del seu aprenentatge d’un art en expanssió al gimnàs de Ciutadella donada la gran acceptació.

Comentarios cerrados