PRE-BENJAMINES F-8 (GRUPO C) ; Atl̬tic Son Ferriol 0 Р14 Manacor

17 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

prebenjami_mancor88La jornada d’aquesta setmana s’ha adelantat a divendres a petició del club amfitrió.

Hem repetit una àmplia victòria i sense rebre cap gol , fet que ens ajuda a estar en les altes posicions de la nostra lliga.
I si sempre és important guanyar, en aquesta encara ho ha estat més ja que no hem tengut l’ajuda del nostre entrenador per qüestions de salut. Ara bé, també hem de dir, que ha estat molt ben substituit pel  nostre super delegat Miquel Febrer.
El fet que el camp de futbol fos molt petit ha dificultat un poc el nostre joc ja que esteim més avesats a jugar en camps més grossos.  Hem de dir que només hem tengut una ocasió de perill fet que ha provocat que els nostres porters no tenguessin gaire ocasions per lluirse.
Els gols del nostre equips són un den Francesc Castilla i un de n’Adrià Fuster, tres den César Palacios,  tres den Pablo Martín i finalment sis den Sebastià Ferrer.
Atl Son Ferriol: Marcos Carmona Alarcón,  Daniel Torres La Torre,  Pau Benavides Perez,  Ivan Jorquera Gornals,  Arsen Mina Pontes,  Iker Ostos Caballero,  Jaume Segura Febrer,  Toni Ripoll SalvaSuplents:  Tomeu Garí Bonet,  Eric Vizuete Escobedo,  Ruben Lopez TejeroManacor: Abel Arreza Juarez,  Oriol Obrador Febrer,  Cesar Palacios Santiago,  Sebastià Gomila Rossello,  Pau Lopez Ortiz,  Adrià Fuster Cartes,  Sebastià Ferrer Rigo,  Pablo Martin Vargas FinozziSuplents:  Aaron Perez Cerezo,  Francesc Castilla Cabrer,  Miquel Cerdó Hinojosa,  Tomeu Pol Gomila

Volem donar les gràcies a en Joaquin Castilla per facilitarnos les fotografies.
Au, nins a seguir aprenent i a disfrutar!!!!!!!!!!!!!!!!!
CLASSIFICACIÓ / FITXA DEL PARTIT

Comentarios cerrados