Noticias del C.V. Soller

16 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria:

1252525Estos son las crĂłnicas y resultados de todos los equipos del club.

JUVENIL F. A : EL CVS BAR BINI SĂ“LLER PERD ELS DOS PARTITS DE LA SETMANA PERĂ’ DEIXA SENSACIONS BEN DIFERENTSPosted: 16 Mar 2015 06:03 AM PDT

CV MANACOR 3-0 CVS BAR BINI SÓLLER (25-19/25-22/25-19)

Jugaren: Antonia, Adela, Aina, Jenny, Maria M., Irene, Maria B., Neus, Maite, Laura, Miquela i la cadet Marga.
Partit molt dolent el que va disputar l’equip juvenil a Manacor el passat dimarts en partit corresponent a la tercera jornada de la lligueta pel tĂ­tol juvenil que s’havia de jugar el passat 28 de febrer. No hi va haver l’actitut que s’havia anat veient al llarg de la lliga. No hi havia ordre en el camp i sobretot molt poca defensa que es el que carectaritza a aquest equip. No es va tenir cap opciĂł de victòria davant un Manacor que jugĂ  un bon partit animat pel seu nombros pĂşblic.
CVS BAR BINI SĂ“LLER 0-3 VC CIDE (21-25/21-25/17-25)
Espectacular partit davant un rival superior a les nostres, on no perderen en cap moment la cara al partit. Les nostres hi posaren l’intensitat i les ganes a un partit que es presentava molt difĂ­cil. Lluitaren, aixecaren defenses impossibles, estaren concentrades al 100% pero al final no va poder ser.
Queda un partit a soller a les 20h divendres on les juvenils A lluitaran per quedar terceres a la clasificaciĂł. Enhorabona!!

JUVENIL F. B : SOFRIDA VICTĂ’RIA DEL JUVENIL F. B DAVANT EL VILAFRANCAPosted: 16 Mar 2015 04:51 AM PDT

CV SĂ“LLER B 3-2 CV VILAFRANCA (25-23/25-15/24-26/23-25/15-6)

Pel CV Sóller jugaren: Maria Bisbal, Clàudia Trias, Marta Valls, Maria Amorós, Laura Ferrà, Lluïsa Reynés, Sílvia Sánchez, Clara Coll i Inés Ballester.
Partit amb molts alts i baixos el disputat per les nostres juvenils B el passat dissabte a Son Angelats, però que es va saber resoldre al cinquè set de manera contundent.

El partit va començar tal com s’esperava, i les nostres es van avançar al marcador, però a mitjan set les vilafranqueres empataren, i a partir d’aquĂ­ el set fou igualat fins al final, arribant amb un empat a 23, on les solleriques resolgueren millor. El segon set va arrancar com havia acabat l’anterior, amb marcador igualat fins al punt 10, on les nostres despertaren i començaren a marcar el ritme, acabant el mateix amb un contundent 25 a 15. Tot feia pensar que el tercer set seria el definitiu, però a final de set, i quan es guanyava per 15 a 19, va aparèixer la relaxaciĂł, o per que no dir-ho les indecisions, i les de Vilafranca ho van aprofitar, emportant-se el set per 24 a 26. A l’inici del quart set la relaxaciĂł i la baixada de braços de les solleriques seguia patent, i les de Vilafranca s’arribaren a posar 8 punts per davant les nostres. No va ser fins a final de set, i amb les contraries ja amb 20 punts a favor per 14 de les de SĂłller, que amb ClĂ udia Trias al servei es va igualar el partit tornant a arribar al 23 d’empat, que caiguĂ© finalment del costat de Vilafranca. Aquest reacciĂł de final de set no havia de quedar en res, i l’entrenadora local va fer-ho saber a les Juvenils posant-les en cercle, fent pinya i cridant un “Hi SOM?” que va tenir com a resposta un SIIII per part de les jugadores… Final i contundent set jugat per les nostres juvenils B, que s’avançaren al marcador des d’inici i sense deixar temps per a reaccionar a les de Vilafranca. Final de set 15 a 6 que les col·loca primeres del grup de classificaciĂł final de la lliga, a l’espera de que aquest divendres es dugui a terme un bon partit contra ArtĂ , a les 20:00 h a Son Angelats.

SÉNIOR F. : EL CVS SÓLLER TOURS ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LA PRIMAER BALEAR A EIVISSAPosted: 16 Mar 2015 03:57 AM PDT

CV EIVISSA 3-2 CVS SĂ“LLER TOURS (17-25/21-25/25-18/25-15/15-8)
DesprĂ©s de 15 anys d’història el nostre club conquista per primera vegada la lliga sĂ©nior femenĂ­  de Primera Balear, en una dolça derrota a Eivissa per 3-2, sumant un punt que li permet conquistar la lliga a falta d’una jornada per acabar la lliga. Un partit molt important pel nostre equip que començà dominant per complet duguent en tot moment l’iniciativa davant el conjunt local, amb un gran servei que li costava rebre a les eivissenques s’apuntaren aquest primer set.

En el segon les coses canviaren radicalment amb un conjunt local amb ganes de vèncer a les lĂ­ders de la competiciĂł, varen començar a dur l’iniciativa en el joc i aixĂ­ empataren el partit a 1-1. El tercer va ser el mes disputat amb un marcador molt ajustat en tot moment fins arribar als moment calents del set on les nostre varen sabre rematar el set i la lliga. En el quart i quint les nostres degut a la baixada de tensiĂł varen baixar l’intensitat i unes jugadores eivissenques animades per el nombros pĂşblic de Es Viver varen agafar la iniciativa en el joc i dominaren  en tot moment el joc i marcador, tot i que les nostres ho intentaren.
El proper dissabte el CVS SĂłller Tours rebrĂ  la visita del Ciutadella a partir de las 16 h en  un partit que servirĂ  per retre un homenatge a les Campiones. Vos esperam a tots!!…

SÉNIOR M. B : BON PARTIT DEL REST. CAN QUIROS SÓLLER DAVANT EL CV MANACORPosted: 16 Mar 2015 02:43 AM PDT

REST. CA’N QUIROS SĂ“LLER 2-3 CV MANACOR JUV. (12-25/25-21/18-25/26-24/11-15)

Pels sollerics jugaren : Albert, DamiĂ , Pepllu, Pep Tugores, Guiem, Gerard i el cadet Josep Bort.
Els nostres esperĂ ven el partit davant el Manacor amb ganes de repetir la victòria aconseguida en la primera volta i casi ho aconsegueixen. Començaren amb molts problemes en recepciĂł i el primer set no va tenir gens d’història.

El 12-25 final ho diu tot. Però des de llavors, els sollerics milloraren en tots els aspectes del joc i aconseguiren ficar-se en el partit i lluitar cada punt de tu a tu davant uns joves manacorins que no ho posĂ ven gens fĂ cil. Els sets anaren caient d’un costat i de l’altra i despres d’una gran remuntada en el quart, els sollerics forçaren el tie break amb un ajustat 26-24 que deixava el partit igualat.

En el cinquè, els nostres comandaren el marcador fins que arribaren al punt 11. Des de llavors, les errades pròpies condemnaren el resultat final. 11-15 i victòria pels visitants.
Tot i no guanyar, els sollerics jugaren un gran partit i es va partir satisfet de Son Angelats. Ara toca jugar el darrer partit la setmana que ve contra el juvenil del CVS en un cap de setmana de celebracions per a tots amb la disputa del Campionat de Balears juvenil i la celebraciĂł del Campionat de Primera Balear del SĂ©nior femenĂ­… Tothom convidat!!..

INFANTIL F. A : GRAN VICTĂ’RIA DEL CVS FET A SĂ“LLER A ARTĂ€Posted: 16 Mar 2015 02:11 AM PDT

CV ARTĂ€ 0-3 CVS FET A SĂ“LLER

El nostre equip de CVS Fet a Sóller va visitar al tercer classificat com es el conjunt artanenc del Rest. Ca Nostra Artà, i aconseguiren una gran victòria per 0-3 amb parcials de 16-25 / 15-25 / 9 -25 , demostrant que es troben en un bon moment de forma.
Per el CVS Fet a Sóller varen jugar, Carla Bort, Sara Sánchez, Aina Pons, Mariona Galindo,  Luisa De Miranda, Magdalena Pujol, Carla Ferragut, Aina Gómez, Marga Sastre, Laura Mayol, Marta Jaume i Teresa Mas.

Un partit que es presumia difícil per les solleriques, es va convertir en una còmode victòria per 0-3, gràcies sobre tot al bon joc de les solleriques que deixaren sense reacció a les jugadores locals. Tot i el clar marcador, les locals son un equip que va agradar per la seva manera de jugar i es nota que va a mes i va posar molta lluita damunt la pista de Na Caragol per intentar aconseguir un resultat positiu, però es va trobar amb unes jugadores  solleriques que varen desenvolupar un bon joc de conjunt, començant per un bon servei que va fer molt de mal a la defensa local i un atacs contundent que varen arribar per desquiciar a les artanenques.

Les nostres jugaran el pròxim dijous davant la Salle Pont D’Inca a les 18h a Son Angelats.

INFANTIL F. B : EL CONST. TUENT SĂ“LLER SUMA UNA NOVA VICTĂ’RIA EN UN GRAN PARTITPosted: 16 Mar 2015 01:24 AM PDT

CONST. TUENT SĂ“LLER 3-1 STA. MARGALIDA (25-22/25-21/21-25/25-10)
Gran victòria del Construccions Tuent Sóller front el Santa Margalida per 3-1. Un partit amb els dos primers sets molt lluitats i amb remontada final sollerica i un quart guanyat clarament.

Cal destacar le gran feina defensiva de les nostres ja que el rival  feia un joc molt directe a primer o segon toc, un bon servei i un bon atac feren la resta.

La setmana vinent visitam el Sant Cayetano on esperan assolir una nova victòria. Per el Construccions Tuent Sóller jugaren Ines Tugores, Silvia Pomares, Laia Vicens, Aina Celia, Marta Girona, Laura Manrique, Aina Zamrik i Carme Canyellas.