REGIONAL PREFERENTE; CF SPORTING DE MAHON – CCE SANT LLUIS (3-1)Qui perdona ho acaba pagant ‏

16 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

IMG_5076Es diu en el món del futbol que el que perdona ho acaba pagant i el resum del partit del nostre equip Regional de l’onzena jornada seria aquest. Minut 44 del primer temps, marcador a favor dels de Moyano per 0-1 des del minut dos, pilota a l’espai per Zouhir que agafa l’esquena a la defensa sportinguista per plantar-se sol davant Cris, el davanter lluisser decideix passar al seu company Joshua que arribava en carrera en millor posició i aquest remata amb la part exterior del seu peu dret cap al fons de la xarxa, però de sobte apareix Cris per salvar el 0-2 que podia haver posat molt de cara el partit als lluissers i en aquest moment el partit canvia.

Durant els primers 45 minuts, els nostres van ser millors que els locals avançant-se al marcador al minut dos després d’una falta lateral botada per Alberto en què apareix Joan Orfila d’entre un nuvol de jugadors per rematar de cap al fons del portal de Cris. Bona manera de començar un partit i intentar tallar una ratxa negativa de resultats en les últimes setmanes. Amb un lleuger canvi en el dibuix tàctic dels de Moyano en referència a les últimes setmanes, l’equip es trobava ben plantat sobre el verd del nou Bintaufa, la trobada es va disputar alla pel mal estat del Municipal de Maó, i la cara de els visitants en aquest partit estava sent bona. A pilota aturada era quan el CCE patia una mica més, i un cop de cap de Barber al minut 15 va ser la primera aproximació sportinguista del partit. IMG_5078

El primer temps deixava la gran ocasió abans esmentada per tancar el primer acte i un CCE amb una sensació diferent de les últimes setmanes.

La pluja va ser companya durant tot el partit per als jugadors de tots dos equips i després del pas per vestidors els de Moyano van sortir amb la mateixa intensitat que en el primer temps però alguna cosa canvia. La intensitat dels d’Elias Noval es va equiparar a la lluissera i el partit es va tornar una bugeria on qualsevol cosa podia passar.

El tècnic lluisser va introduir el primer canvi en el minut 60, entrava Isael per Zouhir per donar aire fresc i treball al centre del camp. Per la seva banda, Noval retira a un treballador Cabiro per donar entrada a Camacho en punta d’atac per buscar la velocitat i qualitat en els metres finals. Tan sols un minut després dels dos canvis arriba l’empat per als sportinguistes. Desplaçament llarg de Cris per a la zona de mitjans on amb un control orientat apareix Camacho per colpejar a mitja volta des de molt lluny en direcció a la meta de Yanus que després del ràpid pot de pilota davant d’ell no pot fer res per aturar el sorprenent xut del davanter blau. Era l’1-1 i començava un partit nou de tan sols 29 minuts.

El partit va pujar d’intensitat i els nostres buscaven conservar l’empat però sense oblidar que un tant els tornava al camí del triomf. En un parell de arrencades de Isael i Pepe va poder posar-se el marcador a favor però va succeir tot el contrari. El partit pasar a dominar-lo el quadre de Noval que es trobava davant amb un CCE treballador en tasques defensives que amb prou feines passava dificultats per contrarestar la major presència en atac dels locals.

IMG_5075Però al final del partit, la major efectivitat dels sportinguistes els va donar el triomf. Corner botat per Clavijo i Migue Rios de cap s’avança a tothom per rematar a porta, la pilota colpeja en un defensor i queda mort de nou als peus de Rios que només ha d’empènyer al fons de la xarxa per posar el 2- 1.

Faltaven 5 minuts i no estaven tot perdut, ho van intentar els de Moyano que van modificar el seu dibuix assumint un risc lògic amb el marcador en contra. En un parell de pilotes aeries que guanya la davantera lluissera va poder arribar l’empat però a la contra matar el quadre local.

Centre després d’una ràpida transició portada per Juli que posa l’interior de l’area de Yanus per al cap de Bili que aconsegueix impactar amb la pilota que acaba al fons de la meta lluissera. Era la sentència a un partit on hi va haver una part per a cada equip però en la qual la major efectivitat sportinguista li va valer per endur-se la victòria.

FITXA TÈCNICA

CF SPORTING DE MAHON: Cris, Jona (Juli 47 ‘), Rios, Abellan, Cardona, Paquito (Bobby 70′), Clavijo (Mas 80 ‘), Johny, Barber, Bili i Cabiro (Camacho 60′).

CCE SANT LLUIS: Yanus, Alberto, Isaias, Álvaro, Orfila, Sola (Pacheco 75 ‘), Migue, Loren (Stan 80′), Zou (Isael 60 ‘), Manu i Joshua (Pepe 70′).

GOLS: 0-1 Min. 2 Orfila, 1-1 Min. 61 Camacho, 2-1 Min. 83 Rios, 3-1 Min. 86 Bili

ÀRBITRE: Ruben Bagur Morro, auxiliat a les bandes per Barcia i Caules.

Jose Maria Vidal Gomila para sportsdecanostra

Comentarios cerrados