CV EIVISSA 3-2 CVS SÓLLER TOURS (17-25/21-25/25-18/25-15/15-8)Club Volei Sóller‏ Campió de la Primera Divisió Balear de voleibol.

16 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria:
ok_logo_negroDesprés de 15 anys d’història el nostre club conquista per primera vegada la lliga sénior femení  de Primera Balear, en una dolça derrota a Eivissa per 3-2, sumant un punt que li permet conquistar la lliga a falta d’una jornada per acabar la lliga. Un partit molt important pel nostre equip que començà dominant per complet duguent en tot moment l’iniciativa davant el conjunt local, amb un gran servei que li costava rebre a les eivissenques s’apuntaren aquest primer set.
En el segon les coses canviaren radicalment amb un conjunt local amb ganes de vèncer a les líders de la competició, varen començar a dur l’iniciativa en el joc i així empataren el partit a 1-1. El tercer va ser el mes disputat amb un marcador molt ajustat en tot moment fins arribar als moment calents del set on les nostre varen sabre rematar el set i la lliga. En el quart i quint les nostres degut a la baixada de tensió varen baixar l’intensitat i unes jugadores eivissenques animades per el nombros públic de Es Viver varen agafar la iniciativa en el joc i dominaren  en tot moment el joc i marcador, tot i que les nostres ho intentaren.

El proper dissabte el CVS Sóller Tours rebrà la visita del Ciutadella a partir de las 16 h en  un partit que servirà per retre un homenatge a les Campiones. Vos esperam a tots!!..