Noticies CV.Soller

10 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
ImageProxyEls dos partits van ser força semblants com tots els d’aquesta temporada a la mĂ xima categoria de la lliga cadet femenina, bastant complicats on no es pot baixar mai la guĂ rdia,podent guanyar o perdre tots,encara que aquesta faceta el porten la mar de bĂ©,ja que el percentatge de victĂČries Ă©s bastant alt,de 16 partits nomĂ©s 2 van escapar a la primera volta,resultats que permeten tenir la segona posiciĂł a la classificaciĂł, conjuntament amb el CV ArtĂ .
Es va aprofitar aquests 2 partits per seguir donant minuts a tota la banqueta, resolent de manera positiva perĂČ que va tornar a deixar latent la falta d’efectivitat en atac, sobretot per zona 4, aspecte que haurĂ  de solucionar, si es vol tenir aspiracions grans.
Proper partit a bunyola, dissabte dia 14 a les 12, on esperem que tornem a tenir bones notícies, encara que serà difícil ja que 2 dels seus principals jugadores, Aina Socias i Marga Bauza es desplacessin amb les sÚniors a Eivissa, sort i «al toro».

JUVENIL F. A : EL CVS BAR BINI SÓLLER GUANYA AL LÍDER I DEMOSTRA QUE TOT ES POSSIBLEPosted: 10 Mar 2015 12:52 AM PDT

CV Bunyola 1-3 CVS Bar Bini SĂłller

Jugaren: Antonia, Adela, Aina, Maite, Neus, Irene, Maria M., Maria B., Jenny, Laura, Rosa i la cadet Marga.
Les solleriques començaren motivades i concentrades en el que tenien que fer i el primer set aixĂ­ ho demostra ja que grĂ cies a un bon servei i a una gran recepcio s’aconseguĂ­ guanyar-lo per un clar 12-25. En el segon set, l’eufĂČria del primer els passĂ  factura a l’inici del parcial i el Bunyola es posĂ  per davant des del primer moment sense donar cap opciĂł a les solleriques perdent aquest per un 25-21.

En el tercer set, es començà igual que acabĂ  el segon, desorientades, sense tenir les coses clares i a punt de baixar els braços arribant a perdre de 9 punts, pero un canvi puntual i sobretot amb els serveis de na Marga Bauza que ens donaven l’opciĂł cada vegada de poder contraatacar amb free, es va culminar una gran remuntada acabant el set per un 22-25. Pel que fa al quart set comença totalment al reves que el tercer, ara eren les solleriques les que aconseguiren una aventatge de 7 punts i les bunyolines les que aconseguiren remuntar i ens posarem 18-18, pero les nostres no varen deixar de lluitar i de jugar com elles saben, amb una gran defensa per part de tot l’equip s’aconseguĂ­ anotar el set per un 23-25.
Les solleriques juguen avui el partit aplaçat contra el Manacor, a na Capellera, a les 20 h, i el proper divendres a les 20 h a Sóller rep el CV Cide en un altra partidàs. Molta sort!!.

Comentarios cerrados