PB Els Tamarells: la nostra penya organitza i col·labora la 1ª cursa de muntanya Felanitx Xtrem Participa.hi !!‏

9 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Cartell FelanitXtrem 2015La Penya Barcelonista Els Tamarells col·labora en l’organització de la primera edició del FelanitXtrem, una cursa de muntanya de 12 kms que tindrà lloc el proper Dijous Sant, dia 2 d’abril a les 16 hores, per les muntanyes felanitxeres del Calvari, Picot i Sant Salvador.

  Les inscripcions se poden fer a www.elitechip.net, a dia d’avui ja són 230 inscrits. Si vos agrada l’esport i la natura ho gaudireu. Pel soci i per la sòcia de la nostra penya més ben classificats hi haurà un obsequi especial.
  Entre els socis voluntaris i els socis participants sortejarem un viatge, amb entrada, per dues persones per anar a veure el Barça en partit de Lliga.
  Participa corrent, o fes-te voluntari/a. Activa’t, FelanitXtrem t’espera !!
 
   La Junta Directiva

Comentarios cerrados