Els jugadors de l’Escolar demanen el suport del poble

9 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

ESCOLARAlguns ens coneixeu i d’altres, no, perĂČ escrivim aixĂČ perquĂš el CE Escolar som tots.

A molts de vosaltres us agradarĂ  el futbol i a d’altres no, perĂČ l’Escolar Ă©s el club de futbol de Capdepera i Cala Rajada, on hi ha centenars de nens que dia a dia lluiten per una il·lusiĂł com Ă©s jugar a futbol, igual que lluitĂ rem nosaltres quan Ă©rem petits, i igual que molts de vosaltres, que tambĂ© heu passat pel club, on hem i heu duit els colors verd i blanc representant el nostre poble. I tots vosaltres, com suposem que tots els habitants del municipi, volem que el primer equip jugui a la mĂ xima categoria que pugui assolir i que a dia d’avui Ă©s la Primera Regional Preferent.

L’Escolar duu cinc anys seguits lluitant en aquesta categoria, perĂČ molts dels seguidors saben que aquest any l’equip estĂ  patint mĂ©s del que caldria per a mantenir-s’hi. A molts us agradarĂ  mĂ©s o menys l’equip que s’ha format aquesta temporada o us agradarĂ  mĂ©s o menys l’equip tĂšcnic, perĂČ Ă©s el que tenim aquest any i Ă©s amb allĂČ que hem de lluitar les Ășltimes 12 jornades a fi de salvar la categoria i no tornar a baixar, perquĂš l’Ășltima vegada que el primer equip va davallar va costar molt tornar a pujar.

És per aixĂČ que ens agradaria demanar el SUPORT de totes aquelles persones que estimen el club, siguin qui siguin l’entrenador i els jugadors que el representam. Per aixĂČ ens agradaria que LA GENT VINGUÉS A CAMP a donar suport a aquelles persones amb les quals tenen empatia, als coneguts, o simplement a l’equip, encara que no conegui els jugadors. Sabem que molts de vosaltres no veniu pel cost de l’entrada, perĂČ nosaltres ens hem mogut i hem parlat amb la directiva perquĂš aquesta entrada tingui un cost mĂ­nim de 2 € a tots per als residents (Ă©s per aixĂČ que s’haurĂ  d’ensenyar un document acreditatiu). A mĂ©s, farem sortejos en el descans de cada partit, perquĂš US NECESSITAM i necessitam que cregueu que es pot. Nosaltres sĂ­ que creim, per mĂ©s que les coses, fins al present, no hagin sortit com esperĂ vem.

En definitiva, volem que sapigueu que nosaltres volem que el club segueixi un any mĂ©s a PREFERENT i que ANAM A LLUITAR per a donar-vos aquest petit motiu de felicitat…

PerquĂš l’ESCOLAR ÉS…

«UN CLUB QUE UNIRÀ

CALA RATJADA I CAPDEPERA,

EN EL CAMP D’ES FIGUERAL,

I HI SEREM PER ANIMAR

AL NOSTRE ESCOLAR,

UN EMBLEMA GABELLÍ.”

ww.capvermell.org/

Comentarios cerrados