C.V.SOLLER ; EXTRAORDINARI RESULTAT DE LES CADETS FEMENINES DEL CONSTRUCCIONS MIQUEL MORELL DAVANT UN GRAN,EL CV.ARTA

2 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

c.v. sollerUn dels plats forts de la jornada del passat cap de setmana era el partit de 2 rivals directes de la mĂ xima categoria de cadet femenĂ­,disputat entre 2 bons equips com sĂłn el Arta i les noies cadets del CVS,un enfrontament esperat per aixi poder veure el progrĂ©s dels 2 equips,cal recordar que en el partit d’anada la victĂČria es va quedar a les llunyanes terres d’ArtĂ  per un ajustat perĂČ merescut 3-2.
El partit començava amb clar domini de les visitants que aprofitaven les indecisions i els errors de les nostres que no trobaven el seu lloc al camp,defensant i atacant amb poca fe i amb una clara sensaciĂł d’inferioritat,donant a mitjan de set una avantatge de fins a 12 punts i que semblava ja definitiva,perĂČ que a poc a poc i,ara ja si,amb un joc mĂ©s d’acord a l’equip,gairebĂ© neutralitzen,perĂČ la reacciĂł arribava massa tard i les visitants tancaven el set amb un 21 a 25 al seu favor.
Amb bones sensacions començava el segon parcial,sensacions que es van entelar amb el bon principi de les visitans,fent molt de mal amb el seu bon servei i amb un millor contraatac gairebĂ© sempre executat per la seva jugadora bandera,la fantĂ stica Paula Pascual,que anava contava prĂ cticament tots els seus atacs en punts fins que les solleriques van començar a defensar bastants dels seus atacs i que,amb un servei molt ben dirigit, i bones accions en atac,anivellaren el marcador a la part final del set i deixant el partit momentaneament igualat desprĂ©s d’anotar-se el segon parcial amb tot mereixement per un ajustat 27 a 25.
Un tercer set de escĂ ndol,molt bon servei tĂ ctic,molt bon control de pilota en recepciĂł i defensa que permetien atacar i contraatacar amb contundĂšncia i sobretot,un atac per zona 4 que,ara ja si,donava la sensaciĂł que les jugadores que atacaven per aquesta zona,ara ja si i d’una vegada per totes,havien entĂšs que per guanyar equips d’aquesta calitat,cal atacar amb contundĂšncia,i aixĂ­ ho van entendre i aixi ho varen demostrar,donant un autĂšntic recital en atac i liquidant el set per un clarĂ­ssim 25-11.
Quart set molt controlat, amb el mateix guiĂł que el tercer encara que amb alguns moments de relaxaciĂł,perĂČ que no es va porer evitar que les nostres tanquessin el set,i per tant el partit,per un 25 a 18 merescut, mostrant l’evoluciĂł d’un equip que,amb molta humilitat,treball i esforç,Ă©s capaç de doblegar qualsevol equip.
Ara toca setmana intensa amb dos partits,el divendres 6 partit ajornat contra el CV Petra i el dissabte 7 contra el sempre perillĂłs Montesion,on si segueixen aixĂ­ podran demostrar l’ambiciĂł i el bon fer de l’equip i sobretot del nostre estimat club,enhorabona i sort.
Fuente CV.Soller

Comentarios cerrados