X ANIVERSARI TORNEIG DE PASQUA PORTO CRISTO DE FUTBOL BASE‏

18 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados
TPPC-AEPL’AEP CONTINUARÀ LA SEVA COL·LABORACIÓ AMB EL TORNEIG DE PASQUA DE PORTO CRISTO
L’AsociaciĂłn Entre Porteros (AEP), que dirigeix TĂČfol Gomila, contunuarĂ  un any mĂ©s com a col·laborador del Torneig de Pasqua de Porto Cristo (TPPC), que aquest any celebrarĂ  el seu X Aniversari i es disputarĂ  entre l’1 i el 5 d’abril. La col·laboraciĂł que farĂ  aquesta prestigiosa entitat, dedicada a l’entrenament especĂ­fic i perfeccionament tĂšcnic dels porters, suposarĂ  un al·licient mĂ©s per als nins i nines del futbol base que participen en aquet torneig i que en sĂłn els veritables protagonistes.
Com ja saben, tots els jugadors i jugadores participants en el Torneig de Pasqua de Porto Cristo tenen, com a mĂ­nim, un obsequi de participaciĂł, a part del trofeu que els correspongui a nivell d’equip. A mĂ©s a mĂ©s, la organitzaciĂł atorga un premi individual al millor jugador de cada categoria. Doncs bĂ©, en aquest ediciĂł cada porter rebrĂ  per part de la organitzaciĂł un premi individual al millor porter i, grĂ cies a la col·laboraciĂł de l’AsociacĂłn Entre Porteros (AEP),també seran premiats els porters dels equips campions de cadascuna de les diferents categories, que rebran com a premi una beca per a participar en un dels cursos que l’AEP organitza en les seves diferents seus.
La organitzaciĂł vol agrair profundament el suport d’aquesta entitat, que sense cap tipus de dubte ajuda a fer el torneig una mica mĂ©s gran.

 

 

Comentarios cerrados