Infantiles 1ª Regional (GrupoB) ; Penya Arrabal-Manacor (1-1)

18 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

resultat_15_02_15Partit disputat avui matí al camp can Toni Tatxa. Enfrontament interessant entre el primer i el tercer classificats. Fins ara, la Penya, líder destacat, només havia perdut tres punts dins Na Capallera.
L’equip local sortia molt fort i als deus primers minuts disposava de bones ocasions .En Gaspar, amb molt bones aturades, aconseguia que la porteria es mantingués a zero. A partir d’aquí, la sensació de perill  desapareixia i el Manacor defensava molt bé, sense crear ocasions clares però sense que el Penya tingués opcions. Així s’ arribava al descans, sortia n’Andreu i entrava en Meca. El Manacor es trobava incòmode.

La Penya trobava espais al mig del camp, sense arribar a crear perill clar però amb un Manacor que no es trobava a gust. Al minut vint el Manacor demanava un temps mort, tornava a recompondre l’equip, donava entrada a en Toni i sortia en Sergio. El Manacor es tornava a trobar còmode i al minut seixanta, Sbert tirava una diagonal, se’n duia una pilota dividida de cap i superava el porter amb una vaselina amb cama dreta.

A partir d’aquí el Manacor esperava al darrere i la Penya  veia com el temps s’esgotava mentre el Manacor aguantava bé, anul•lant les arribades contràries. Al minut seixanta-cinc sortia Manera i entrava Carlos, així s’arribava al minut setanta.

L’àrbitre afegia tres minuts, i al darrera minut Alberto feia un control orientat cap a la línia de fons, Gaspar anava a aquesta pilota dividida i xocava amb ell que, al notar el contacte, se n’anava a terra i  l’àrbitre senyalava penal. La penya marcava 1-1 i quatre jugadors del penya es tiraven al terra simulant lesions, l’àrbitre deixava aquesta situació durant un minut i pitava el final.

Res a retreure als jugadors del Manacor que en tot moment han donat la cara i per molt poc no se n’han duit els tres punts. El Manacor es l’únic equip que ha restat punts al líder i, una setmana més, continua imbatut depenent d’ell per aconseguir ser el segon classificat.