ELS CLUBS D’EIVISSA I DE MENORCA DONEN SUPORT UNÀNIM A L’ATUR DE LA COMPETICIÓ

18 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria:

CapturaMiquel Bestard va viatjar a Eivissa (dilluns) i a Menorca (dimarts) per informar de l’atur de la próxima jornada. Els clubs se mostraren disposats a dur endavant més mesures de pressió.

Els representants del futbol pitiús varen ser molt crítics amb la norma laboral de la Llei d’Emprenedors que afecta a tots els esports i a tots els clubs, la majoria d’esport base, i que podria suposar la desaparició de moltes entitats esportives.
A Menorca, els clubs demanaren informació al president sobre la Llei d’Emprenedors i com afectaria l’economia dels clubs modestos. Finalment, tots donaren suport a les mobilitzacions de la FFIB.

La situació és tan greu la majoria de federacions han decidit aturar la competició de futbol en diferents caps de setmana.

Després de la reunió informativa de divendres passat (durant la qual els clubs de Mallorca i els estaments del futbol –futbolistes, entrenadors i àrbitres– se mostraren disposats a aturar la competició) s’està a l’espera d’una alternativa a la norma laboral que vol aplicar el govern. Se demana una moratòria de la llei, mentre se negocïi una llei que contempli els casos concrets de les entitats esportives sense ànim de lucre.
FFIB

Comentarios cerrados