Noticies C.V.Soller‏

11 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
ImageProxyCADET M. : IMPORTANT VICTÒRIA DEL CONST. MARC GALINDO SÓLLER A SON ANGELATS

Posted: 09 Feb 2015 10:25 PM PST

CONST. MARC GALINDO SÓLLER 3-0 CV PÒRTOL (25-17/25-23/25-19)
Els nostres cadets rebien la visita del segon classificat, el CV PĂČrtol, que va venir amb moltes ganes de plantar cara als sollerics.
Els jugadors  de La Vall dels tarongers començaren el partit amb un joc molt seriós i sense fisures fonamentat amb una bona defensa i sense cometre errades el que va fer que guanyessin el set  per 25 -17.

Els nostres dominaven el segon set, tot i que amb avantages mĂ­nims, quant una serie d’errades al final fĂ©ren que l’equip portolĂ  veiĂ©s la seva posibilitat de ficar-se de nou al partit amb un bon grapat de bones jugades per part dels dos equips, fins que s’arribĂ  a un emocionant 23 iguals al marcador. Era un moment clau, i els nostres  no fallaren i guanyaren el set per un ajustat 25-23 .
El segon set va deixar molt tocat a l’equip visitant  i els cadets del CVS Construccion Marc Galindo
aconseguiren una victĂČria que els deixa  mes lĂ­ders i sense conĂ©ixer la derrota .
El segĂŒent partit  del nostres sera aquest proper dissabte a les 15:45 h a la pista del Sant Josep.

INFANTIL M. A : EL CVS AQUALIA SÓLLER SUPERA A UN BON SANT JOSEP

Posted: 09 Feb 2015 10:16 PM PST

CV SANT JOSEP OBRER 0-3 CVS AQUALIA SÓLLER (20-25/16-25/21-25)
Els sollerics s’enfrontaven al quart cassificat  en un partit que es preveia molt igualat. L’encontre començà   amb l’equip local molt ficat amb atacs contundents i molt bona actitut mentre els sollerics feien mes errades que de costum el que feia que el Sant Josep agafes avantatges de dos o tres punts en el marcador. Els sollerics no acabaven de trobar el seu joc perĂČ de mica en mica ells de la Vall aconseguiren neutralitzar el joc dels ciutadans i empatar el set a 16 punts.

Els  nostres milloraren en l’aspecte ofensiu i gairebĂ© sense cometre errades aconseguiren guanyar el set per 20-25.

En el segon set els jugadors del CVS Aqualia SĂłller seguiren amb la regularitat de la segona meitat del primer set i s’emportaven el parcial de manera clara per 16-25.
Amb dos sets a zero a favor dels Sollerics, l’entrenador contrari va introduir canvis al seu sistema de joc que donaren els seus fruits i lequip de Sant Josep jugava molt mes ordenat i posĂ  les coses difĂ­cils als nostres fins a la meitat del tercer set on les errades de l’equip palmesĂ  feren que els de Felip Reynes agafessin un avantatge que ja conservaren fins al final del set amb un marcador de 21-25 favorable als nostres. Una victĂČria que els permet consolidar la tercera plaça.
Cal destacar l’actuaciĂł de tots el membres de l’equip amb una menciĂł especial per Jaume Adrover que va fer un partit molt seriĂłs i  s’el va veure disfrutar damunt la pista.
Els nostres tornen a jugar aquest divendres a les 18 h a Son Angelats contra un CV Muro que ha sofert una notable millora respecte a la primera volta i de ben segur que els sollerics s’hauran d’emplear a fons si volen treure un resultat positiu.