Catalunya- Illes Baleasrs (3-0) ; Victòria solvent de la sub 18 femenina

6 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Selecciones

06_02_15-SUB183La SelecciĂł Catalana sub 18 femenina ha guanyat a les Illes Baleasrs per 3 gols a 0 en el partit de la 2a fase del Campionat d’Espanya.
La Selecció Catalana sub 18 femenina ha aconseguit sumar 3 punts al primer partit de la 2a fase del Campionat d’Espanya amb una victòria de 3 gols a 0 contra la selecció de les Illes Balears. Malgrat el resultat solvent, a la Selecció Catalana li ha costat obrir el marcador tot i gaudir de la possessió de la pilota en tot moment. La defensa balear i la bona tasca realitzada per la portera rival han impedit que Catalunya hagi pogut marcar molt abans.

Foto Sub-18 Futbol Balear

06_02_15-SUB181

No ha estat fins el minut 59 del partit que Sandra Hernández ha pogut marcar el primer gol amb un potent xut des de fora l’àrea. Després del gol de Sandra Catalunya s’ha sentit més còmode i ha generat més ocasions de gol. El travesser i els pals han estat una constant durant tot el partit, impedint que el resultat al marcador hagi estat més dilatat. Al minut 82, Mariona Marsal ha aprofitat la sortida de la portera rival per col·locar la pilota i marcar el 2 a 0. Al mateix minut, Pili, una de les jugadores que més perill ha creat avui juntament amb la seva germana Núria, ha marcat el tercer i definitiu gol de l’enfrontament després d’esquivar la defensa de les Illes i de superar la portera rival.

Amb aquesta victòria, Catalunya ha sumat tres punts més a la classificació del Campionat d’Espanya i diumenge s’enfrontarà a la selecció de Canàries amb la voluntat d’aconseguir una victòria més i classificar-se per les semifinals.

06_02_15-SUB182

Catalunya: Marta Alemany, Nadia Dopico, Vesela Ivanova, Queralt Gómez, Leticia Sevilla, Pilar Garrote, Núria Garrote, Laura Benito (Sofia Alejandra Hernández, 78’), María González (Mariona Marsal, 66’), Andrea Sánchez i Sandra Hernández (Irina Uribe, 84’).

Illes Balears: Yaiza Pérez, Esperanza Collado, Paula Carrio (Margarita Peña, 58’), Paula A. Garmendia (Laura de la Fuente, 73’), Patricia Guijarro, Andrea Fiol, Marina Cerezo, Marina Martín, Diana Cabezuelo, Yolanda Bonnín i María Guerra (Lídia Ojeda, 52’).

Gols:  1 – 0 Sandra Hernández (59’), 2 – 0 Mariona Marsal (82’), 3 – 0 Pilar Garrote (82’)