Catalunya-Illes Balears (3-0) Tercera victĂČria consecutiva de les Sub-16

6 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Selecciones

06_02_15-foto3La SelecciĂł Catalana sub 16 femenina ha guanyat a les Illes Balears per 3 a 0 en el primer partit de la 2a fase del Campionat d’Espanya que s’ha disputat aquest matĂ­ a Vilafranca del PenedĂšs.
La SelecciĂł Catalana sub 16 femenina, dirigida per NatĂ lia Arroyo, ha sumat tres punts mĂ©s als sis que ja va aconseguir a la primera fase desprĂ©s de vĂšncer aquest matĂ­ a la selecciĂł de les Illes Balears. Catalunya ha dominat els 80 minuts de partit i ha mantingut la porteria a 0. Al minut 11 Catalunya ja ha avisat amb una gran ocasiĂł d’Anna BernadĂ­ que ha enviat la pilota al travesser. Pocs minuts desprĂ©s, ha estat Laia Muñoz qui ha rematat a porteria desprĂ©s d’una assistĂšncia d’Helena Barco amb un xut que ha pogut aturar amb el peu la portera balear.

06_02_15-foto2

Amb les intencions ben clares, ha estat Laia Muñoz qui al minut 15 ha superat la portera en l’1 contra 1 i ha marcat el primer gol del partit. Amb l’avantatge per la mĂ­nima al marcador, Catalunya ha perseguit el segon gol per aconseguir mĂ©s distĂ ncia al marcador perĂČ cap jugada ha pogut finalitzar en gol. El resultat amb el qual s’ha arribat al descans no ha reflectit el que s’ha viscut al terreny de joc, ja que les catalanes han gaudit de la possessiĂł de la pilota i de diverses ocasions.

Finalment, el segon gol ha arribat al minut 53 quan Ona Batlle ha pogut rematar a porteria desprĂ©s d’una assistĂšncia des de la banda esquerra. Les Illes Balears no han pogut creuar la lĂ­nia defensiva catalana en cap moment del partit i no han generat cap ocasiĂł de perill clara.

En el temps afegit, la mateixa Ona Batlle ha sentenciat el partit amb un gol gairebĂ© idĂšntic al segon. DesprĂ©s d’una jugada per la banda esquerra, Laia Muñoz ha assistit ha Ona que ha pogut rematar a porteria i marcar el 3 a 0.