CC.EE. SANT LLUIS ; QUE HA PASSAT AQUESTA JORNADA FUTBOLSITICA?‏

2 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
sant Lluis

Tornava a rodar la pilota de fútbol als diferents camps de Menorca per els equipos del nostre Club. Amb la de l’equip Regional Preferent de dissabte capvespre ja comentada a n’aquesta mateixa web, la resta d’equips a tingut diferentes sorts en els seus partits.

JUVENIL

Derrota contundent la de l’equip Juvenil en la seva visita a Els Pins (5-1) marcada a partir de l’expulsió del meta Cristian al minut 65 després de fer caure a un contrari i cometre penal. Abans de la jugada clau del partit, els de Palliser s’havien avançat al minut 44 amb un gol de Toni Vinent que donava avantatge al CCE al descans. Només començar la segona part, els de Perea van aconseguir igualar a un als tres minuts de la represa. Al minut 65 es va produir la jugada abans esmentada i l’gol de penal obra d’Huguet que va fer que els visitants es vinguessin avall i van caure derrotats amb estrèpit.

CADET

Derrota de l’equip de Gornés davant un CE Ferreries (3-4) que aprofita la pajara del seu oponent per al segon temps remuntar un partit que tenien dominat els locals. El primer temps va ser de color blau amb arribades constants i de perill que van fer que l’avantatge per al CCE arribarà fins al 3-1. En el segon temps dos gols d’estratègia per als blaugranes i una ràpida contra al minut 76 van doblegar als blaus que venien amb una bona línia en les últimes dates.

INFANTIL

IMG_4383La derrota davant el totpoderós Penya Orient A té una lectura fàcil i senzilla. Els errors en tasques defensives en les situacions d’estratègia, fins a quatre gols van aconseguir els de Fernández, van ser massa bagatge en contra per als de Krankel que van tenir l’oportunitat de ficar-se al partit després del 1-2 del minut 10 de la segona part, en transformar David una pena màxima. Els grocs van anotar de seguida l’un a tres que esborrar qualsevol possibilitat de remuntada després del gol de Bagur tan sols un minut després. Els nostres van competir mentre van poder i van deixar un bon gust de boca malgrat la diferència física entre tots dos.

ALEVÍ

Contundent victòria (0-6) l’aconseguida en la matinal de diumenge pel Aleví A de Berlinghieri en la seva visita a Los Pinos davant un rival que poc va poder fer per aturar el joc i l’efectivitat d’un CCE que amb aquest resultat acaba la jornada en la segona posició empatat a punts amb el CF Sporting de Maó A. Els Alevins que tenen jornada de descans la propera setmana s’enfrontaran als maonesos el 21 de Febrer en un bon partit l’esperat en l’Annex de Ses Canaletes. El partit d’avui va tenir com a golejadors a Ander, Pau Gornés i Josep Pons a més d’un hat trick de Xavi Gornés.

Empat que sap a poc l’aconseguit per l’equip d’Albert, Aleví B, en la seva visita a Sant Bartomeu en una trobada en què van poder aconseguir la victòria si haguessin tingut més encert de cara a porta. L’empat a un, gols de Ginto de penal primer per als lluissers i d’Enric per als locals després, va ser el de menys. El nivell d’aquest equip va creixent cada setmana i demostren ser uns autèntics amants del futbol donada la seva dedicació i actitud des de principis de temporada.

IMG_4381Igualadíssim partit el disputat entre el nostre Aleví C i el CF Sporting de Mahón B en l’Annex de Ses Canaletes que va acabar amb empat a un. Dos equips que estaven separats per només tres punts a la taula i que es tenia que decidir a la segona part. En el primer acte, lluita, joc enbarullat i poques ocasions de gol a causa del treball de tots dos equips en tasques defensives. L’encontre va arribar al descans amb empat a zero i quedar tot obert per a la segona mitat. El retorn de vestidors va sentar millor als de Ceci que van intentar-ho pero no van poder aconseguir doblegar els mahonesos. El partit acaba amb un just empat a un gol desprès de que Javier Bonnin per els locals i Alvaro per els visitants anotesin els gols del partit.

BENJAMÍ

Estrena el caseller de victòries de Lliga el Benjamin A de Lluís Muñoz amb una victòria per 5 a 2 davant el CE Alaior B cuer de la competició tot i que els albinegres van competir el partit fins als instants finals. Els de Muñoz que van millorar en el seu joc aquest cap de setmana aconsegueixen una victòria que reforça la moral dels nois una mica afeblida les últimes setmanes. El partit va ser obert des del principi posant tot de la seva part tots dos conjunts per endur-se la victòria, però el bon fer i efectivitat dels locals decantar la balança al seu favor.

Merescuda i contundent victòria (14-4) la del Benjamin B en el seu enfrontament davant la UE Sami. Els de Damia Bosch van demostrar malgrat la seva il·lusió i bon treball ser un equip tendre i per formar-se. Els ciutadellencs amb fases molt bones durant el partit es van oblidar del resultat i es van posar a treballar per intentar competir durant tot el partit. Els de Rafa Gonzalez van ser molt superiors en un partit en què els dos equips van estar molt encertats de cara a porta però la diferència de finalització entre els dos es va decantar a favor dels locals.

L’equip C de Toyo va caure derrotat (7-3) a San Carlos davant la UD Seislán on els locals van sentenciar el partit en els últims cinc minuts de l’últim quart on van endossar quatre gols als lluissers que fins al moment havien estat dins del partit arribant a aquests últims cinc minuts fatídics amb empat a tres. Van competir en tot moment però l’encert davant la porteria dels de Borja Roqueta va poder més que la intensitat i bon fer del CCE. Els golejadors per part dels locals van ser Klayver, Oscar i Ian en dues ocasions cadascun a més del seu company Rivera. Pels blaus van anotar Daniel, Asier i Alex Pons.

PREBENJAMÍ F6

Nova jornada de competició per als tres equips del Futbol 6 al Poliesportiu de Maó. Aquesta setmana el trio d’equips jugaven els seus partits un darrere l’altre amb diferents resultats per a cada un d’ells. L’equip A va jugar a les 10.30 h. davant la UD Seislán finalitzant el partit amb un resultat 8-2 per els mahonesos. Per la seva part els B van caure derrotats per 3-4 davant l’Atlètic Villacarlos A i els seus germans del C van vèncer per 5-3 al CF Sporting de Mahón A. L’experiència d’una nova jornada jugant amb els amics ja serveix per anar-se’n a casa contents.IMG_4386

FUTBOL 5

Nèrvis, ansietat, il·lusió, innocència, tots aquests estats anímics van ser els que van sentir els equips de Futbl 5 nascuts l’any 2009 amb el seu debut en el món futbolístic d’aquest cap de setmana. Quatre equips disputen aquest Torneig de F5 al Poli de Ses Canaletes, entre ells el CCE Sant Lluís C, que registre un ple absolut a les grades de familiars dels propis jugadors que càmeres en mà van immortalitzar l’estrena d’aquests petits jugadors. Alegria amb tots els luxes després d’aquesta primera jornada entre els mateixos nois que es tornaran a veure les cares el proper 7 de març a la segona jornada.