VOLEIBOL ; ESPECTACULAR PARTIT DEL CONSTRUCCIONS MIQUEL MORELL DAVANT DEL TOTPODERÓS CIDE CADET FEMENÍ-A

28 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

M Morell negroNomés quan al final d’un partit que s’ha perdut,l’entrenador de l’equip que ha perdut se li veu amb un somriure d’orella a orella,només en aquesta ocasió es pot endevinar que el viscut durant aquest partit supera la victòria o la derrota.
Així va ser,un espectacle que poques vegades es té la sort de veure,on durant 2 hores i 20 minuts l’espectacle del voleibol va fer aparició a la pista de Son Angelats,on les guerreres solleriques van fer front al totpoderós CV CIDE,amb la selecció de espectaculars jugadores arribades de diferents clubs intentat,i aconseguint,formar un autèntic equipàs,que per sorpresa i,encara que soni estrany,alegria de l’entrenador del CVS,no només van donar l’esperat espectacle en atac,sinó que també espectaculars en defensa i bloqueig.
Dit això i donant per acabades les lloances a l’equip contrari,parlem de les nostres,teòricament inferiors en potència i nivell,van demostrar que poder,poden,i que de voler, volen,donant un autèntic recital a recepció,servei i defensa,deixant com nota menys bona seves accions en atac,encara poc efectiva,i que va ser aquest l’aspecte que sens dubte terme inclinant el partit a favor de les de Cide.
El partit  va començar amb les locals una mica «acollonides» anant sempre a remolc però millorant al llarg del primer parcial que al final van aconseguir guanyar per un ajustat 25 a 23.
En el segon amb la inèrcia i consegüent alegria del primer set, arrencava amb el que ja semblava definitiu 11 a 2 a favor de les nostres,amb un molt bon servei i amb defenses espectaculars que permetien contraatacar amb solvència,però la confiança és una arma de doble tall i en un moment d’exagerada confiança i fins i tot xuleria,la relaxació va fer la seva fatal efecte i punt a punt les de la capital es van anar acostant,creient-que podien guanyar i les locals creient que podien perdre,i així va ser,la por a guanyar els va fer perdre ….. 19-25.
Un tercer set igualadíssim,amb opcions per ambdues parts,amb punts llargs,molt llargs,intercanviant atac duríssims amb defenses impossibles per ambdós costats,sent clau el treball en bloqueig de les visitants,permetent guanyar el set per un ajustat 23 a 25.
Llavors va començar el quart i últim set,una delícia per als que estimem aquest esport, ningú donava ni un punt per perdut,però igual que en el tercer l’encert de les palmesanes en bloqueig els feia guanyar el partit,acabant l’últim parcial 21 a 25.
D’aquesta manera les cadets del CVS i del CV Cide presentaven serioses credencials per al campionat de Mallorca,recordant que aquest és el camí a seguir per fer coses importants aquest any,enhorabona als dos equips i a seguir aixì,que això només ha començat .. ..i recordeu …. «SER SOLLERIC ÉS lo MILLOR …..»