CRONICA REGIONAL CD MENORCA – CCE SANT LLUIS‏ (1-1) !!! Llastima!!!

26 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

IMG_4301Oportunitat perduda de l’equip Regional de posar-se líder en solitari de la Lliga, el punt aconseguit no li és suficient per encapçalar la classificació però deixa als de Moyano una setmana més sense conèixer la derrota i li permet seguir en la lluita per les primeres places.

El partit va ser un partit complicat, disputat i amb ocasions a les dues àrees. La força del vent va fer efecte en la vistositat del joc desenvolupat pels lluissers que van començar el matx sent amos i senyors del esfèric. L’habitual joc del CCE anava apareixent com podia arribant a la meta d’Antonio en diferents xuts llunyans de Zou i Pepe en els primers minuts.

Però els primers a aconseguir batre el porter contrari van ser els locals. Minut 28 de partit i Sergi Bagur aprofitava de xut ras la defectuosa sortida a la contra dels lluissers, el seu xut ras ajustat a la base del pal de Yanus posava per davant als de Ramon Melia. El gol va donar seguretat als blaugranes que volien defensar el resultat amb ungles i dents encara que les escomeses visitants anaven arraconant el rival al seu propi camp.

L’empat semblava a prop i arribar al minut 33. Servei de banda que pentina Alvaro deixant el baló mort per Loren que des de la frontal de l’àrea es treu un xut que passa entre un núvol de cames i es cola al fons del portal de Antoni.

El descans va asseure bé als dos equips que acusaven el mal temps regnant a l’illa. La volta al terreny de joc porto a Joshua al camp després substituir Manu que acabo el primer acte lesionat.La mobilitat del davanter lluisser cap bé al seu equip que buscava el treball ofensiu dels de dalt per buscar amb ímpetu posar-se per davant en el marcador.

Ho intentaven els de Moyano però en ocasions l’última passada i altres la defensa dels de Melia tancaven qualsevol possibilitat de avançar-se als visitants. La va tenir Zou en una cavalcada per banda esquerra però el seu xut va ser massa fluix com per ser gol.

Els instants finals van ser d’un atac, de vegades precipitat, del CCE que no trobava la manera de perforar la meta d’Antonio. Un xut mossegat de Migue i un llançament de falta de Joshua que impacta en la barrera van ser les millors ocasions dels blaus en els últims minuts.

Empat que sap a poc i més amb els resultats favorables que havia donat la tarda. A partir de demà a pensar en el proper partit a Ses Canaletes, davant el CE Alaior, que es posa líder un cop acabada la jornada aprofitant els resultats d’aquesta jornada. Els lluisers queden tercers amb 11 punts empatats amb el CE Ferreries ja només un punt del seu proper rival, el dissabte a les 18.00 h. al Municipal de Ses Canaletes.

FITXA TÈCNICA

CD MENORCA: Antonio, Carlos (Benejam 68 ‘), Santi, Finestres, Torres, Cloquells, Fuster, Junior, Guarino (Lopez 86′), Amengual (Lupon 80 ‘) i Bagur.

CCE SANT LLUIS: Yanus, Isaias, Álvaro, Sola, Alberto, Loren, Migue, Manu (Joshua 46 ‘), Isael (Stan 89′), Pepe (Maykol 47 ‘) i Zou.

GOLS: 1-0 Min. 29 Bagur, 1-1 Min. 33 Loren

ÀRBITRE: Dani Mercadal Stevenson auxiliat a les bandes per Cubas i Carbonell

Jose Maria Vidal Gomila

Comentarios cerrados