CRONICA CCE SANT LLUIS-RT. CAN TORRAT. EBA BALEAR‏ (90-95)

26 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxyEl Rt. Can Torrat ha estat el primer equip en guanyar a Ses Canaletes aquesta temporada, en un partit en el que els blaus no podíen contar amb en Miki, lesionat i Pitu Jiménez, de viatge.

Els lluissers han estat apunt de donar la volta al marcador despres d’arribar a perdre de 21 punts entrat el darrer perĂ­ode. Han estat 7 minuts espectaculars, liderats per en Dani, Isma i Segio. PerĂČ als mallorquins no li ha tremolat el pols desde els tirs lliures i s’han enduit el partit, demostrant ser un dels millors equips de la categoria.

El partit ha començat igualat, amb un ma a ma d’en Poyatos i Dani Garcia que impossaven la seva llei. 20-23 als deu minuts de partit.

Al segon quart han arribat els primers síntomes de que el partit es podria posar molt costa amunt. Als lluissers no lis entrava el tir exterior i el rebot defensiu es convertia en un autÚntic mal son que permetia a Poyatos, el millor home dels visitants, inflar-se a punts. 34-45 al descans.

DesprĂ©s del pas per els vestidors el Bahia Sant AgustĂ­ continuava amb la seva lĂ­nea, amb l’apariciĂł de Balbuena. Isma SeguĂ­ i Dani GarcĂ­a rompĂ­en el malefici dels 6.75 perĂČ no bastava per reduir diferĂšncies, entrant als darrers 10 minuts amb 14 punts de desventatge.

Un parcial de 1-8 semblava rompre el partit de forma definitiva, 61 a 82 a falta de 7 minuts. PerĂČ aqui va aparĂšixer un Sant LluĂ­s espectacular, amb uns estelars Dani, Isma i Sergio i amb l’empenta de la graderia van fer creure amb el miracle. Bona defensa presionat, atacs rĂ pids i encert desde els 6.75 i en 5 minuts el CCE Sant LluĂ­s es posava 90 a 92 per entrar als darrers 30 segons. PerĂČ la loteria dels tirs lliures no va somriure als blaus que es van quedar a un alĂš del miracle.

Una derrota que ha de servir per apendre i créixer com equip, tot esperant  el retorn de Pitu i Miki.