La PB Els Tamarells amb Mariona Caldentey i el FC Barcelona femení‏

21 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Components de la PB Els Tamarells en el terreny de jocEl passat cap de setmana el dedicàrem a donar suport a l’equip femení del FC Barcelona i més concretament a la nostra sòcia felanitxera Mariona Caldentey, que per primera vegada visitava Mallorca i al seu ex equip vestida de blaugrana.

 

L’horabaixa del dissabte acudírem a l’hotel de concentració, on ens va rebre la delegació del club encapçalada pel directiu Xavier Rieiro i l’entrenador Xavi Llorens. Tinguérem ocasió d’estar una estona amb l’equip, conversar amb les mallorquines Virginia Torrecilla i Mariona Caldentey, així com férem entrega d’uns obsequis tant a les jugadors com als representants del club.

 

El diumenge, més de cinquanta socis es desplaçaren al Coll den Rebassa per viure en directe el partit Collerense – FC Barcelona. Na Mariona va començar a la banqueta i el partit fou molt igualat, l’equip mallorquí ho va posar molt difícil. A manca de mitja hora per acabar va entrar la felanitxera, i quan només faltaven dos minuts per acabar el partit, na Mariona aprofitava una centrada des de la dreta per a rematar a porteria i anotar l’únic gol de l’encontre, que donaria els tres punts al Barça. Lògicament amb esportivitat la felanitxera no va celebrar el gol, marcat davant el seu ex equip, i que durant molts d’anys l’ha formada com a jugadora. Després del partit les jugadores del Barça s’acostaren a les graderies per fotografiar-se amb la multitud de seguidors que acudiren a animar-les. Fou el cap de setmana somiat, poder tenir una sòcia felanitxera, jugant en el Barça, i poder-la veure marcar el gol del triomf. No sé pot demanar més que desitjar-li tots els èxits en el futur. Enhorabona, crack.

 

La Junta Directiva

Comentarios cerrados