IB3 emet el partit internacional Sub-17: Espanya – Itàlia

20 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

futbolIB3 Televisió vos ofereix, dimecres a partir de les 19.00 hores,  el partit internacional Sub-17 que disputaran a Can Misses les seleccions d’Espanya i d’Itàlia.

La trobada, que servirà de preparació a les dues esquadres per al Campionat d’Europa de la categoria, comptarà amb la gravació en directe de les càmeres d’IB3, perquè els nostres espectadors puguin veure la retransmissió.

Per a aquesta ocasió, l’exjugador de futbol Iván Campo serà el nostre comentarista i Toni Terrades, el narrador d’aquest partit. A peu de camp Raul Medrano.

Els de Santi Denia preparen la seva  cita oficial amb la Ronda Elit que se celebrarà el març, a Espanya, i en la qual els Sub-17 competiran amb França, Suècia i Israel per una de les dues places que donen accés a la fase final del campionat d’Europa de Bulgària.

Espanya jugarà davant una selecció sempre competitiva, Itàlia, que també escalfa motors per a la seva participació en la fase prèvia de l’europeu, en un grup en què s’enfrontaran a Alemanya, Eslovàquia i Ucraïna.

Comentarios cerrados