Els trofeus del mundial de futbol i les Eurocopes de 2008 i 2010 ja es poden visitar al Consell d’Eivissa‏

19 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

IMG_0530El Consell Insular acull a partir d’avui els trofeus Mundial de Futbol 2010 i de les Eurocopes de 2008 i 2010, títols aconseguits per la selecció nacional absoluta. Així ho ha explicat avui el president d’aquesta institució, Vicent Serra, qui ha estat acompanyat del conseller d’Esports i Joventut, Rafa Triguero; el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard; la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Mar Sánchez; el delegat federatiu d’aquesta disciplina a Eivissa, Vicent Bufí, i dos representants de les associacions ADAS-Aspanadif i AEMIF.

Aquesta exposició, que es podrà visitar fins el proper dimecres, precedirà el partit internacional que es disputarà el mateix dia entre les seleccions espanyola i l’italiana sub-17.

En aquest sentit, Serra ha destacat la importància de l’esdeveniment “donada la dificultat de portar dos equips d’aquesta categoria a l’illa”. El president, que ha animat tothom a assistir-hi, ha posat de relleu el caràcter solidari d’aquest, ja que es destinarà la recaptació de les entrades (2 euros a mode de donatiu) a les associacions sociosanitàries esmentades.

La decisió de cobrar una entrada simbòlica respon a la voluntat de les dos institucions organitzadores (Consell i Ajuntament d’Eivissa) d’aprofitar un esdeveniment esportiu d’aquestes característiques per conscienciar la població de la important tasca que porten a terme les associacions, a més de aprofitar per recaptar fons per recolzar la seua feina.
Futbolpitiuso

Comentarios cerrados