CC.EE SANT LLUIS ; GRAN TORRADA POPULAR PER SANT ANTONI‏

14 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

CCE Sant Lluís - Atlètic CiutadellaTorna el futbol al Municipal de Ses Canaletes en el nou any. Aquest dissabte 17 de Gener, festivitat en tot Menorca per Sant Antoni, el quadre de José Ángel Moyano s’enfronta al Atletic Ciutadella a les 18.00 h. amb la intenció de seguir a la part alta de la classificació encara que per això tindrà al davant un molt bon rival que vindrà a emportar-se els tres punts.

Aprofitant l’interessant trobada i la festivitat del patró de Menorca, el CCE Sant Lluís juntament amb el Bar del Camp de Futbol tenen programada una Torrada Popular de Sobrassada i botifarró per després del partit, al voltant de les 20.30 h.

El preu de l’entrada serà l’habitual de 7 € però en aquesta ocasió inclourà la Torrada després de finalitzar el partit de manera gratuïta presentant el tiquet d’entrada. Per als que només vulguin venir a la Torrada Popular, el preu serà de 3 € incloent beguda i Entrepà.

Una oportunitat més de passar una estona en comú, fent Club i família CCE. Vine a animar al nostre primer equip en un transcendental i interessant trobada i després .. TORRADA POPULAR!

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Comentarios cerrados