Noticies C.V.Soller

13 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxyVICTORIA DE LES CADETS SOLLERIQUES DAVANT UN JA COMPLET CV BUNYOLA

VICTORIA DE LES CADETS SOLLERIQUES DAVANT UN JA COMPLET CV BUNYOLAPosted: 12 Jan 2015 06:32 AM PST

Un altre dissabte de dur treball per doblegar un bon CV Bunyola cadet femenĂ­-A que ja tenint a totes les jugadores que estaven lesionades i que,a causa dels resultats aconseguits no massa brillants, podia donar un falsa sensaciĂł de partit assequible.
El partit es pot explicar fĂ cilment, ja que des del principi a la fi es va desenvolupar de manera similar, mantenint les nostres jugadores el control i desenvolupant el bon joc que desenvolupen normalment, si bĂ© cal donar com a nota positiva la millora notable en defensa i recepciĂł , aixĂ­ com el descens dels errors no forçats, i que permet que l’equip sigui autosuficient davant equips de qualitat com Ă©s el CV Bunyola.
El resultat va ser de 3 sets a 0 amb parcials de 25-22,25-13 i 25-23, que va permetre rodar a tota la banqueta, sent aquest el camĂ­ a seguir i demostrant que, com diu un company i amic nostre, «la constĂ ncia i l’esforç sĂłn la base de l’èxit «, demostrant que, si es fa a part de dir-ho, funciona.
Enhorabona a les jugadores del «Contrucciones Miquel Morell», a seguir com fins ara, a entrenar com autèntiques màquines.
El partit del proper dissabte ha estat ajornat pel CV Petra, així que el proper partit serà el «partit de la setmana», ja que enfrontarà als 2 primers classificats, CV Sóller i el totpoderós CIDE amb la seva totpoderosa selecció de grans i espectaculars jugadores,gairebé totes internes del CTE,així que caldrà posar-se el «mono»de feina per intentar treure un resultat positiu el proper dissabte dia 24 de gener aqui al poliesportiu de Son Angelats a les 12 del migdia,molta sort.
Jugaren Carme Bernat,Sofia Viçens,Mª Antonia Arbona,Cati Bujosa,Aina Rullan,Maria Avellaneda,Marga Bauza,Sofia Zamrik,Neus Rodrigez,Cati Barcelo i Aina Socias.
Com a jugadora a destacar Maria Avellaneda,que du cami de convertirse en una llegenda,sino temps al temps.
SÉNIOR MASCULĂŤ B : EL RESTAURANT CA’N QUIRĂ“S SĂ“LLER CAU DAVANT EL CV PĂ’RTOLPosted: 11 Jan 2015 11:42 PM PST

REST. CA’N QUIROS SĂ“LLER 0-3 CV PĂ’RTOL JUV. (15-25/15-25/19-25)

Pels sollerics jugaren : Albert, Pep C., Pepllu, Pep T., Guiem, Gerard i els cadets Josep Bort i Joan LladĂł.
Tot i mostrar les ganes de sempre, aquest passat dissabte els nostres sĂ©nior acusaren l’aturada nadalenca i s’els notĂ  falts de ritme de competiciĂł.

Mes imprecisos de l’habitual i amb la baixa den DamiĂ , els sollerics no tingueren cap opciĂł en cap dels tres sets davant un Pòrtol que jugĂ  a plaer i que no es va veure exigit en cap moment pels del Rest. Ca’n QuirĂłs SĂłller.

Ni en recepció ni en defensa es va estar encertat i en conseqüencia els atacs no feien mal a un Pòrtol que sobretot per zona 4 guanyà molts de punts en contratac.
La setmana que ve els nostres jugaran davant el St. Josep Obrer esperant retrobar les bones sensacions deixades abans de les festes de Nadal. La cita serĂ  diumenge a les 9:30 h del dematĂ­ al pavellĂł palmesĂ  del Germans Escales.

INFANTIL FEMENĂŤ B : EL CONST. TUENT SĂ“LLER CAU DAVANT UN PĂ’RTOL MOLT PRĂ€CTICPosted: 11 Jan 2015 11:30 PM PST

CONST. TUENT SĂ“LLER 0-3 CV PĂ’RTOL (9-25/14-25/22-25)
El Construccions Tuent SĂłller començà s’any amb una derrota en un partit un tant estrany en que les Solleriques fĂ©ren dos sets molt dolents en que no s’aconseguĂ­ trobar el ritme i la concentraciĂł enfront un Pòrtol amb un joc molt bĂ sic.

Varen ser més els errors locals els que donàren la victòria una mica enganyosa. Tot i això, en el tercer set les nostres jugaren a molt bon nivell, mostrant un gran joc tot i ser un poc tart per remuntar el partit .

El dissabte vinent visitem el lĂ­der, el Villafranca, en un partit difĂ­cil on esperem una millora i lluitar com aquest equip sap fer.

SÉNIOR FEMENÍ : ARRIBA LA PRIMERA DERROTA DEL CVS SÓLLER TOURS DAVANT EL CIDEPosted: 11 Jan 2015 11:16 PM PST

CV CIDE 3-1 CVS SĂ“LLER TOURS amb parcials 26-24/17-25/25-14/25-18

El nostre equip del CVS Sóller Tours es va desplaçar el passat dissabte al Col·legi del Cide on s’enfrontaven el primer classificat, el CVS Sóller Tours i el segon, el Cide. I la victòria va caure de part de les local en un igualat partit per 3-1.

Gran  partit de volei el que varen jugar els locals i les nostres jugadores en un primer set molt igualat a on dominava la pegada de les locals davant la defensa visitant i el set es va decidir per  l’equip local per 26-24 després que les solleriques no poguessin aprofitar una pilota de set. El segon va ser de domini solleric ja que les nostres dominaren des del principi fent el seu millor joc, deixant a les locals sense reacció. El tercer set va ser el pitjor que varen jugar les nostres, amb mes errades de les normals cosa que aprofitaren les locals per dominar el joc i guanyar amb claretat aquest set pujant molt la seva confiança.

Tot i que que les col·legials dominessin el tercer set les nostres volien aconseguir la victòria i vàrem voure un quart set molt igualat fins arribar a 15-17 per les solleriques en que arribà al servei  la local Daria que va fer molt de mal a les solleriques i que provocà que les local remuntessin i aconseguissin guanyar.
Les nostres tornaran a jugar el proper dissabte 17 de gener davant el conjunt de Son Ferrer.

INFANTIL FEMENĂŤ A : NOVA VICTĂ’RIA DEL CVS FET A SĂ“LLER DAVANT L’ALARĂ“Posted: 11 Jan 2015 10:55 PM PST

Aquest passat divendres les nostres  nines aconseguiren guanyar el seu vuitè partit de manera consequtiva a la lliga de primera infantil femenina amb una còmoda victòria per 3-0  amb parcials 25-5/25-12/25-11. Per el CVS Fet a Sóller varen jugar, Carla Bort, Auba Selles, Teresa Mas, Sara Sánchez, Andrea Luis, Luisa De Miranda, Magdalena Pujol, Carla Ferragut, Aina Gómez, Marga Sastre i Laura Mayol.

El conjunt  solleric segueix de forma ferma en el campionat, i desprĂ©s d’aconseguir la Copa d’Espanya va tornar a la lliga domèstica amb una clara victòria del conjunt local en un partit que va tenir poca història ja que des del començament es va veure la superioritat tant tècnica com tĂ ctica del conjunt local. El conjunt visitant hi posĂ  molta feina i intensitat però el nostre que anava per feina, es mostrava molt concentrat damunt el parquet de Son Angelats i no donĂ  cap opciĂł.
En aquest partit l’entrenador local va moure molt sa banqueta i va donar entrada a totes les seves jugadores i  aquestes li varen respondre amb bon joc i actitut. També cal destacar el debut de la jove jugadora Sara Sanchez.
Les nostres tornaran a jugar el proper divendres a les 18h al Col·legi La Salle Pont d’Inca davant un bon conjunt.