Regional CD Migjorn – CCE Sant Lluis‏ (1-3)

12 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

IMG_4116-300x225Comença el 2015 de la mateixa manera que es va acomiadar el 2014, victòria de l’equip Regional a Los Nogales i colideratge per al quadre de Moyano que allarga la seva ratxa de partits sense conèixer la derrota una jornada més. Amb 13 partits disputats, incloent la semifinal de Copa, 7 victòries 5 empats i una derrota, la del passat 27 de setembre a Sant Antoni davant el Atletic Ciutadella, proper rival dels blaus el dissabte a les 18.00 h. a Ses Canaletes que no fan altra cosa que reforçar el treball de tota la plantilla i cos tècnic.

El matx d’avui es va posar de cara només començar, minut 4 de partit i xut des d’uns 20 metres de Manu que va aconseguir batre Pere i posar per davant als seus. Era una bona manera de començar l’any i el partit, la tranquil·litat del gol va posar les coses de cara als visitants.

Durant els primers instants, els de Ses Canaletes circulaven amb sentit i tranquil·litat davant un rival replegat i respectuós amb els lluisers que a poc a poc anaven arribant a l’area migjornera. Els errors en la sortida de balon dels de Moyano eren l’únic lunar en el seu joc cosa que aprofitaven els de David Moreno per posar a prova a Santi en diferents xuts que el porter aturar sense dificultats.

Plàcids primer instants però faltava posar una mica més de terra pel mig per emportar-se els tres punts. Va poder aconseguir el CCE en varies arribades per bandes de Isael i Zouhir que van marxar fora per poc. El gol de la tranquil·litat aparent per als de Moyano va arribar al 32. Alberto aconseguia anotar el 0-2 que feia justícia pel que es veia fins al moment a Los Nogales.

Quan semblava que tot es tornava de color blau d’aqui al final, una errada en la circulació de pilota visitant va produir el robatori que va donar origen al gol migjorner. Era Lopez al 34 qui aconseguia batre de fort xut a Santi i apropar als de Moreno al marcador abans del descans.

Un descans que arriba amb la mínima avantatge per als blaus que veien les orelles al llop.

El tècnic basc, va donar una volta més de rosca al seu equip per buscar la reacció dels seus jugadors que es van arraconar en excés amb el gol dels de Moreno. Els canvis en el CCE començaven a donar els seus fruits i la verticalitat de Pepe per banda portava de cap a la defensa verdiblanca. Va ser el mateix Pepe que d’un tir extrany posava de nou dos gols d’avantatge en el marcador. Era el minut 66 i semblava la sentència del partit i més encara quan dos minuts després, el mateix Pepe provocava l’expulsió directa del seu rival Perez després d’una dura entrada.

El CCE es va anar trobant més segur amb l’avantatge i jugar amb intel·ligència uns últims minuts que van deixar la possibilitat al juvenil Toni d’anotar el quart gol per als lluisers però la seva rematada pràcticament sobre la línia de gol va marxar fora davant la incredulitat del propi jugador i de la resta d’espectadors. Una falta indirecta a l’interior de l’area al 86 a favor dels locals va ser l’últim i desesperat intent per acostar-se al marcador que ja no es mouria.

FITXA TÈCNICA

CD MIGJORN: Jose, Sales, Benejam, Pascual, Perez, Martin (Ortiz 85 ‘), Gonzalez (García 65′), Biestro, Diego (Reguera 75 ‘), Lopez (Murillo 54′) i Alonso.

CCE SANT LLUIS: Santi (Janosch 77 ‘), Isa, Álvaro, Orfila, Sola (Pepe 56′), Migue, Loren, Zou (Joshua 61 ‘), Alberto, Manu (Carlos 85′) i Isael (Vinent 85 ‘) .

GOLS: 0-1 Min. 4 Manu, 0-2 Min. 32 Alberto, 1-2 Min. 34 Lopez, 1-3 Min. 66 Pepe.

ÀRBITRE: Mohamed Ouali, auxiliat a les bandes per Grande i Mascaro.