Athletic Club de Montuïri 4 – Recreatiu Manacor 0‏

12 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

DSC_0052El partit començava passades les 16h, ja que els jugadors varen guardar un minut de silenci en record del soci núm. 049 Joan Mas difunt recentment.

L’encontre començava bé pels atlètics, al min. 23 Solier estrenava el marcador i així feia el primer gol del 2015. Al final de la primera part Ginard (45’) marcava el segon gol del partit, on l’àrbitre en primer moment havia anul·lat per unes mans d’un jugador visitant però finalment pujava el 2-0 al marcador.
No feia molt que havia començat el segon temps i després d’una falta Ortiz (47’) marcava de cap el 3-0. Els jugadors Ginard i Mayol gaudiren de diverses ocasions de gol, fins que al minut 88 Ginard marcava el darrer gol del partit 4-0. El la setmana que ve jugam contra l’Esporles “b”, però l’horari encara no està definit.

Alineació: Salas, Candela, Aloy, Cerdà Cifre, Rechach, Otiz, Servera, Nicolau, Ginard, Solier, Mas.
Suplents:  Bergas, Miralles Martorell, Andreu, Mesquida, Mayol.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Antoni Vidal i Joan Mayol.
Targetes: Mas (59’).
Àrbitre: Peñalver Pearce.
Canvis: Andreu per Ortiz (52′), Mayol per Niconau (55′), Mesquida per Mas (65′), Bergas per Cerdà Cifre (70′)